Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Optim Diagnostic SRL

SANATATE RMN in Botosani VEZI afectiunile in care este recomandata aceasta investigatie

Vineri, 09 Mai, 2014

•    Vasele sanguine-RMN poate fi folosită pentru vizualizarea- cu ajutorul unor secvenţe speciale, a circulaţiei sângelui prin vase, examinarea purtand în acest caz numele de Angiografie prin Rezonanţă Magnetică; astfel pot fi depistate malformaţii vasculare, modificări de calibru şi/sau flux ale unor structuri vasculare (ex: anevrisme, tromboze, disecţii, etc); uneori se foloseşte substanţă de contrast pentru o vizualizarea mai clară a vaselor ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Cele mai frumoase colindătoare prezente la festivalul de datini și obiceiuri de iarnă de la Darabani, La mulți ani!

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare