Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

ONG

15 participanti la cursul pentru formarea ONG-urilor si obtinerea fondurilor europene FOTO

Vineri, 31 Mai, 2013

În perioada 27-29 mai 2013 a avut loc la Darabani cursul Elemente de constituire şi funcţionare a unui ONG, finanţat de programul european Tineret în Acţiune. Cursul s-a desfăşurat la Grădiniţa cu program prelungit nr. 2 din localitate. Au participat 15 persoane care au învăţat cadrul juridic pentru realizarea unui ONG, s-au familiarizat cu paşii necesari înfiinţării organizaţiilor non-guvernamentale şi aspectele importante despre funcţionarea şi managementul ...  continuare »

Fara comentarii »

CURS GRATUIT pentru infiintarea ONG-urilor. A mai ramas o zi pentru inscriere

Vineri, 24 Mai, 2013

Lista cu persoanele care vor lua parte la aceste cursuri gratuite va fi publicată pe site-ul www.tinact.ro. Cei interesaţi se pot înscrie AICI. Unul dintre formatorii programului este dărăbăneanca Ana-Maria Sanda.  „În contextul actual în care România se pregăteşte să absoarbă tot mai multe fonduri europene este important să ai cadrul juridic prin care să accesezi aceste fonduri. Unul dintre ele îl reprezintă organizaţiile non-guvernamentale. În oraşul ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Copiii refugiaților ucraineni le-au oferit amintiri de neuitat celor care i-au găzduit la Păltiniș. De asemenea, părinții lor au lăsat un mesaj de mulțumire locuitorilor din cea mai nordică localitate din țară. Click pe fotomontaj pentru a viziona fotografiile separat

PS: Revenim curând cu un reportaj emoționant realizat în Nord.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare