Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

nunta de aur

Primarul oraşului a acordat dărăbănenilor care au împlinit 50 de ani de la căsătorie diplome „de aur” GALERIE FOTO

Joi, 24 Decembrie, 2015

„Astăzi e o zi importantă în oraşul Darabani, de aceea mi-am permis ca şedinţa festivă să aibă loc cu două zile înaintea Sfintelor Sărbători de Crăciun…Este o onoare şi o cinste ca să îmi permit ca în numele Primăriei şi a Consiliului Local să le putem acorda acele diplome celor care au reuşit şi au rezistat, conveţuind 50 de ani de căsătorie, 50 de ani împreună, unde au întâmpinat atât bucuriile cât şi greutăţile….Îmi permit să-i ...  continuare »

Fara comentarii »

Corneliu Arosoaie, la premierea seniorilor darabaneni: „Ce ne va oferi Dumnezeu aceea va vom oferi si noi d-voastraGALERIE FOTO

Duminica, 23 Decembrie, 2012

Un gest nobil al administraţiei publice locale, care în pragul Sărbătorii Crăciunului, s-a gândit să premieze 23 de perechi de dărăbăneni, care anul acesta au împlinit 50 de ani de căsnicie. Cu această ocazie, edilulul şef al urbei nu a ezitat să mulţumească guvernanţilor actuali care au aprobat redeschiderea spitalului din Darabani. De asemenea, primarul a anunţat secţiile care le va avea unitatea spitalicească din localitate, a promis reabilitarea drumurilor ...  continuare »

Fara comentarii »

23 de cupluri care au implinit 50 de ani de casatorie, sarbatorite la Primaria Darabani

Sambata, 22 Decembrie, 2012

Corneliu Aroşoaie, edilul şef al oraşului, a invitat duminică, 23 decembrie, la sediul Primăriei din localitate, 23 de familii din Darabani, care împlinesc în acest an 50 de ani de căsătorie, adică au avut nunta atunci când în Darabani se desăvârşea colectivizarea agriculturii. Festivitatea organizată în cinstea lor de către conducerea Primăriei oraşului va deschide manifestările  cultural-artistice „Tradiţii şi obiceiuri”, care vor avea loc în ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Copiii refugiaților ucraineni le-au oferit amintiri de neuitat celor care i-au găzduit la Păltiniș. De asemenea, părinții lor au lăsat un mesaj de mulțumire locuitorilor din cea mai nordică localitate din țară. Click pe fotomontaj pentru a viziona fotografiile separat

PS: Revenim curând cu un reportaj emoționant realizat în Nord.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare