Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Nord Express

Stop VOT

Sambata, 05 Aprilie, 2014

În timp ce aleşii dărăbăneni retrăgeau de pe ordinea de zi a ultimei şedinţe de Consiliu Local proiectul privind rezilierea contractului de concesiune cu firma Nord Express, un autoturism cu număr de înmatriculare sugestiv era parcat lângă autogara cu pricina.  continuare »

Fara comentarii »

CAPAT DE LINIE pentru Nord Express la Darabani? Conducerea Primariei vrea rezilierea contractului cu firma de transport

Duminica, 30 Martie, 2014

Pe ordinea de zi a ultimei şedinţe ordinare de Consiliu Local a existat iniţial şi un proiect de hotărâre privind rezilierea contractului de concesiune nr. 39 din 29.05.2012 încheiat între Primăria Darabani şi SC Nord Express Trans SRL, dar proiectul respectiv a fost retras în ultimul moment şi consilierii nu au mai apucat să voteze, edilul şef al urbei, Corneliu Aroşoaie, afirmând că există temei legal de reziliere pentru că societatea nu şi-a plătit ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare