Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!

" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Nicusor Imbir
Caz dramatic în comuna Hudești ”Fac un apel la cei care aud, cei care cunosc, care vor să ajute…” VIDEO
Sambata, 01 Mai, 2021

”Știu că dărăbănenii, bajurenii și în toate comunele din vecinătate sunt oameni credincioși. Nu contează cât de bogat ești sau cât de sărac ești, omul acesta are nevoie de leul nostru, are nevoie de 10 lei ai noștri…O comunitate de oameni l-ar putea ajuta…Haideți să ne facem partea noastră și veți vedea că Dumnezeu își va face partea lui, și eu cred din toată inima că acest om va fi vindecat. Fac un apel la toți cei care aud, cei care cunosc, ... continuare »
DE CRĂCIUN, FII MAI BUN! Nicușor Imbir, dărăbăneanul de bine
Sambata, 26 Decembrie, 2020
Nicușor Imbir este un om simplu, care locuiește cu familia sa în Bajura, Darabani. De meserie este șofer. Pentru a avea un trai decent, în paralel se ocupă și cu zootehnia. Muncește mult, dar în același timp își găsește timp și pentru aproapele aflat în nevoie. Are o energie extraordinară și o mare calitate: nu poate trece indiferent pe lângă o persoană aflată în necaz. De Crăciun, l-am rugat să ne povestească o serie din acțiunile filantropice pe care ... continuare »

Dărăbănenii se pot mândri cu încă un academician ”Gândul și sufletul meu se leagă…”