Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!

Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop

Nicusor Imbir

Caz dramatic în comuna Hudești ”Fac un apel la cei care aud, cei care cunosc, care vor să ajute…” VIDEO

Sambata, 01 Mai, 2021

”Știu că dărăbănenii, bajurenii și în toate comunele din vecinătate sunt oameni credincioși. Nu contează cât de bogat ești sau cât de sărac ești, omul acesta are nevoie de leul nostru, are nevoie de 10 lei ai noștri…O comunitate de oameni l-ar putea ajuta…Haideți să ne facem partea noastră și veți vedea că Dumnezeu își va face partea lui, și eu cred din toată inima că acest om va fi vindecat. Fac un apel la toți cei care aud, cei care cunosc, ...  continuare »

Fara comentarii »

DE CRĂCIUN, FII MAI BUN! Nicușor Imbir, dărăbăneanul de bine 

Sambata, 26 Decembrie, 2020

Nicușor Imbir este un om simplu, care locuiește cu familia sa în Bajura, Darabani. De meserie este șofer. Pentru a avea un trai decent, în paralel se ocupă și cu zootehnia. Muncește mult, dar în același timp își găsește timp și pentru aproapele aflat în nevoie. Are o energie extraordinară și o mare calitate: nu poate trece indiferent pe lângă o persoană aflată în necaz. De Crăciun, l-am rugat să ne povestească o serie din acțiunile filantropice pe care ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare