Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Nicu Paul Ionita

Parchetul si Judecatoria Darabani, in pericol de desfiintare. Ionita: „Ma declar siderat”. Soptica face memoriu

Vineri, 07 Iunie, 2013

După ce au suferit de pe urma închiderii Spitalului Orăşenesc Darabani, locuitorii din zona oraşului de pe malul Prutului trec printr-o nouă cumpănă. Diriguitorii justiţiei din România au propus desfiinţarea Parchetului şi Judecătoriei Darabani alături de alte 29 de instanţe şi parchete de pe lângă acestea. Nicu-Paul Ioniţă, prim-procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Darabani, consideră că prin această măsură statul român va cheltui şi mai ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare