Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Nicu Alifantis
Nicu Alifantis a deschis ZN ”Un festival poate să însemne redeschidere și un pic mai mult optimism”GALERIE FOTO&VIDEO
Sambata, 29 August, 2020”Încercăm să ne adunăm acasă indiferent dacă locuim aici sau am plecat departe și în fiecare an încercăm să punem la cale ceva nou, ceva bun care să transforme în bine comunitățile noastre…România e făcută din aceste mici comunități care rămân invizibile atunci când ajungem mai mari și încercăm să plecăm cât mai repede și cât mai departe…Nu este corect să le spunem tinerilor să rămână acasă cu orice preț. Cred că suntem cu toții liberi ... continuare »
EDIȚIE SPECIALĂ a Festivalului Zilele Nordului la sfârșitul lunii. S-au pus în vânzare biletele!
Sambata, 08 August, 2020
România trece în această vară prin una dintre cele mai grele crize după 1945. Funcționarea statului, economia, serviciile sociale și culturale sunt puse greu la încercare în acest timp. Multe evenimente culturale, spectacole, și festivaluri au fost anulate. În pofida acestei situații organizatorii Festivalului Zilele Nordului sunt deciși să meargă mai departe, chiar dacă într-un format mai restrâns. Chiar și așa, programul evenimentului nu va fi lipsit de nume ... continuare »
Dărăbănenii se pot mândri cu încă un academician ”Gândul și sufletul meu se leagă…”