Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!

Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop

NCT

EXCLUSIV Beniamin Marcu, eroul de la Nord Cycling Team, a ajuns de la Londra la Botoșani ”A fost mai bine decât mă așteptam” FOTO&VIDEO

Luni, 18 Iunie, 2018

”A fost un drum foarte, foarte lung…A fost mai bine decât mă așteptam…Am ajuns astăzi în a 16-a zi de pedalat…M-am ambiționat și am mers în fiecare zi aceiași km…Eu am îndeplinit o mică parte: să promovez ciclismul în Botoșani și să arăt că se poate…Mulțumesc foarte mult colegilor mei, în special lui Alex (n.r.-Teioșanu), care m-a ajutat cu detalii tehnice și îi mulțumesc lui Leo care m-a însoțit de la Suceava la Botoșani” a declarat pentru ...  continuare »

Fara comentarii »

NORD CYCLING TEAM Din pasiune pentru sport și semeni FOTO

Duminica, 17 Iunie, 2018

Nord Cycling Team este o echipă tânără de ciclism amator care a luat naștere la Darabani din inițiativa câtorva pasionați de sport din zonă, un rol important având și MTB Maratonul Nordului, care a creat acolo o comunitate de prieteni și sportivi, unii mai vechi iar  alții la prima experiență în ale ciclismului. Un membru al echipei, botoșăneanul Beniamin Marcu, pedalează în aceste zile aproximativ 3000 de km pentru un scop nobil: copiii cu autism, de la ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Mănăstirea ”Sfânta Treime” din Eșanca (Darabani), în culori sfinte.

Sondaj
Credeți că după alegerile de anul acesta, dărăbănenii vor trăi mai bine?

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare