Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

muscatura de capusa

SANATATE Capusele, minivampirii ascunsi in iarba

Marti, 08 Octombrie, 2013

Întrucât în ultimii ani au fost mediatizate intens cazurile de muşcături de căpușe și posibilele repercursiuni ale acestora, este absolut necesară cunoașterea eventualelor riscuri la care ne supunem după ce am fost mușcați și a noțiunilor de prevenție. Nu toate căpușele sunt purtătoare de germeni, deci o parte din ele (20%) pot transmite boli: boala Lyme sau borelioza, tularemia și babesioza. Dintre bolile care pot fi transmise de căpușe, cea mai dramatică ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Cele mai frumoase colindătoare prezente la festivalul de datini și obiceiuri de iarnă de la Darabani, La mulți ani!

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare