Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Monahul Moise

Monahul Moise: “In loc de o ortodoxie luptatoare, am ajuns o ortodoxie de miorlaiti” FOTO & VIDEO

Vineri, 12 Aprilie, 2013

Monahul Moise le-a mărturisit dărăbănenilor motivele pentru care s-a hotărât să adune mărturiile celor închişi de comunişti, în cadrul unei arhive care include şi sute de ore de filmare. „Am stat de vorbă cu ei şi mi-am dat seama că sunt multe lucruri interesante, care ar putea să ne întărească pe noi în credinţă, şi atunci m-am hotărât să fac o carte, un fel de Pateric al închisorilor, unde să fie adunate mai multe mărturii ale figurilor deosebite ...  continuare »

Fara comentarii »

Monahul Moise, conferinta la Darabani: „Sa nu ne razbunati! Marturii despre suferintele romanilor din Basarabia

Sambata, 06 Aprilie, 2013

Monahul Moise Iorgovan a realizat o arhivă video impresionantă cu mărturiile foştilor deţinuţi politici, iar volumul „Să nu ne răzbunaţi! Mărturii despre suferinţele românilor din Basarabia” este prima apariţie din seria „Să nu ne răzbunaţi”, care conţine informaţii despre suferinţelor românilor deportaţi în Siberia. Volumul include şi un DVD cu filmele „Deportările în Siberia”, „Deţinuţii politici din Basarabia” şi „Foametea din ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Cele mai frumoase colindătoare prezente la festivalul de datini și obiceiuri de iarnă de la Darabani, La mulți ani!

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare