Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Mirela Saucă

Peste 65 de copii din Păltiniș au primit lecții de igienă de la femeile liberale FOTO

Duminica, 29 Aprilie, 2018

Și pentru că acțiunea s-a desfășurat într-o notă relaxată și prietenească, ca de la mamă la copil, copiii au interpretat o mini-piesă de teatru, intitulată “La stomatolog”, scrisă de către Anca Grigoraș, președinte al OFL Darabani, la finalul căreia au primit pachețele cu periuțe și paste de dinți, dar și dulciuri și fructe.“Am înțeles încă o dată cât de necesară este existența unei Legi a Prevenției. Chiar dacă OFL și implicit PNL, au ...  continuare »

Fara comentarii »

„Meci” incheiat la egalitate intre candidatii ARD, Valentin Fagarasian si Mirela Sauca VIDEO

Luni, 19 Noiembrie, 2012

Dacă Mirela Saucă, candidatul ARD la Camera Deputaţilor pe Colegiul Săveni, şi-a declarat afinitatea pentru gazdele de la Sportivul Truşeşti, Valentin Făgărăşian a devenit suporterul oaspeţilor de la CS Darabani, democrat-liberalul candidând la Senat pe Colegiul Săveni-Darabani. „Eu susţin mai mult Truşeştiul, pentru că Darabaniul nu-i pe colegiul meu” a afirmat Saucă, care a întrebat câteva persoane de pe terenul de fotbal dacă şi-au făcut analize, ...  continuare »

6 Comentarii »

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare