Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!

" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Ministerul Educatiei
Deputatul Şoptică: „Actualul Guvern nu are nici o strategie în domeniul învăţământului”
Vineri, 27 Februarie, 2015
De 9 ani nu s-a mai organizat concurs pentru niciun inspector şcolar general sau adjunct în toată ţara. Acum, Ministrul Educaţiei anunţă organizarea cu celeritate a concursului pentru ocuparea a 42 de posturi de inspectori şcolari generali. În data de 9 februarie 2015 s-a publicat pe site-ul ministerului educaţiei un comunicat de presă cu privire la faptul că în perioada 18-23 februarie 2015 se ... continuare »
VESTEA BUNA Liceenii darabaneni au primit banii pentru naveta VESTEA REA Doar pe luna noiembrie
Sambata, 08 Iunie, 2013
Aproximativ 420 de elevi ai Liceului “Dimitrie Cantemir” au primit vineri în conturi banii pentru abonamentele de transport la şcoală pentru o lună de zile. “Am preferat să dăm pe luna noiembrie pentru că a fost lună întreagă, nu au fost zile libere. Mai e un pic de plată şi din octombrie. Am trimis la Ministerul Educaţiei situaţia comparativă, am trimis necesarul la Inspectoratul Şcolar Judeţean, dar nu ştim dacă vin restul banilor şi când vin” a spus ... continuare »

Dărăbănenii se pot mândri cu încă un academician ”Gândul și sufletul meu se leagă…”