Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Mihai Turcanu

Seminar agricol cu deputat de Darabani, fratele presedintelui CJ si fermieri la hotelul Premier din Botosani FOTO

Vineri, 20 Iunie, 2014

Alex Jurconi, preşedintele Fondului Mutual Pro Agro, a prezentat asistenţei avantajele aderării la acest fond care acţionează complementar societăţilor de asigurări şi ar urma să le acorde fermierilor compensaţii financiare în cazul pierderilor cauzate de boli ale plantelor şi animalelor sau a incidentelor provocate de condiţiile meteo nefavorabile (secetă, îngheţ, inundaţii etc). Ionică Nechifor, directorul Staţiunii de Cercetare Popăuţi, a precizat că, ...  continuare »

Fara comentarii »

Liberalii incheie campania electorala cu: „Duminica, Botosaniul isi voteaza europarlamentarul!”

Vineri, 23 Mai, 2014

Mihai Țurcanu este soluția PNL pentru agricultura românească. Alături de ceilalți 6 europarlamentari, Mihai Țurcanu va face tot ce este omenește posibil pentru dezvoltarea județului Botoșani și a regiunii Nord-Est! Regiunea noastră este cea mai săracă din comunitatea europeană. Ne-am așteptat, dând dovadă de naivitate este adevărat, la o campanie decentă și constructivă și din partea PSD. Ne-am înșelat! Nu ar fi pentru prima oară! Viața așează faptele ...  continuare »

Fara comentarii »

PNL Botosani, contraatac la premier: „Victor Ponta a făcut din minciuna politica de stat!”

Vineri, 16 Mai, 2014

„Fără a dezvolta un subiect incomod pentru Victor Ponta și pentru interesele PSD din zona alimentației publice, facem o rectificare importantă ultimelor declarații făcute de primul ministru, la Botoșani” se precizează într-un comunicat de presă emis de PNL Botoşani după ce premierul l-a atacat pe candidatul liberal botoşănean la Parlamentul European, Mihai Ţurcanu, despre care a afirmat că l-a demis pentru că „își atinsese deja gradul de incompetență, ...  continuare »

Fara comentarii »

Mihai Turcanu de Ziua Medicului Veterinar: „Ma mandresc ca fac parte din marea familie a medicilor veterinari”

Joi, 15 Mai, 2014

Medicina veterinară din România se află la moment aniversar și se mândrește cu o istorie frumoasă legată de data de 15 mai. Pe 15 mai 1861, Domnitorul Alexandru Ioan Cuza a dat un decret semnat prin care a început să funcționeze „Școala de Medicină Veterinară”, în cadrul „Școlii de Medicină și Farmacie”, înființată de Carol Davila. Tot pe 15 mai, dar zece ani mai târziu, 14 medici veterinari au semnat o „Declarațiune” care a stat la baza ...  continuare »

Fara comentarii »

PNL si PSD isi incruciseaza sabiile: „Vorbiti electoratului d-voastra despre candidatii d-voastra si nu despre ai altora”

Miercuri, 07 Mai, 2014

PNL contraatacă în campania electorală pentru alegerile europarlamentare după ce foştii lor colegi de alianţă social-democraţi au prezentat rezultatele unui sondaj în care 59% dintre botoşăneni se împotrivesc deciziei de înlocuire a actorului Mircea Diaconu cu Florin Ţurcanu pe lista candidaţilor pentru Parlamentul European. De asemenea, PSD a lansat ideea că 77% dintre persoanele cu drept de vot din Botoşani au o părere proastă şi foarte proastă vizavi de ...  continuare »

Fara comentarii »

Mihai Turcanu lansat la Botosani spre Parlamentul European cu Oda Bucuriei

Luni, 05 Mai, 2014

Cu Oda Bucuriei de Beethoven pe fundal, pe scenă au fost invitați, rând pe rând, Viorel Iliuță-președintele PNL al municipiului Botoșani, Cătălina Lupașcu- viceprimarul municipiului reşedinţă de judeţ, deputații Roxana Anușcă, Costel Șoptică, Verginel Gireadă, senatorul Viorel Grigoraș, Aurel Ungureanu- primarul comunei Vârfu Câmpului și președinte al Ligii Aleșilor Locali Botoșani, Gheorghe Sorescu- vicepreședintele CJ Botoșani, Florin Țurcanu- ...  continuare »

Fara comentarii »

Costel Soptica: MADR-declaratii lipsite de profesionalism, exagerarile presei in scandalul national si felicitari adresate ANSVSA

Miercuri, 13 Martie, 2013

Deputatul liberal pe Colegiul Darabani, Costel Şoptică, consideră că fermierii din România au foarte mult de pierdut de pe urma scandalului care a izbucnit în ultima perioadă legat de carnea de cal şi laptele infestat cu aflatoxină şi îi atrage atenţia în acest sens Ministrului Agriculturii, Daniel Constantin. De asemenea, parlamentarul spune că presa a amplificat artificial acest scandal şi felicită echipa ANSVSA, care a fost condusă până astăzi de Mihai ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Copiii refugiaților ucraineni le-au oferit amintiri de neuitat celor care i-au găzduit la Păltiniș. De asemenea, părinții lor au lăsat un mesaj de mulțumire locuitorilor din cea mai nordică localitate din țară. Click pe fotomontaj pentru a viziona fotografiile separat

PS: Revenim curând cu un reportaj emoționant realizat în Nord.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare