Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Mihai Plugaru

EXERCIŢIU cu ”alarmă la dezastre” Recomandăm cetăţenilor să rămână calmi...

Luni, 17 Aprilie, 2017

Scenariul exercițiului vizează primirea și gestionarea unei informări cu privire la iminența producerii unor situații de protecție civilă generate de căderea de obiecte din atmosferă și derularea activităților specifice în astfel de situații. Scopul exercițiului constă în testarea și verificarea sistemului de înștiințare, avertizare și alarmare în situații de protecție civilă. Exercițiul se desfășoară prin acționarea sirenelor de pe teritoriu (la ...  continuare »

Fara comentarii »

AUTObuzul Primăriei transferat Şcolii Gimnaziale „Leon Dănăilă” „Nu este nici o răutate din partea mea”

Sambata, 26 Martie, 2016

Aleşii dărăbăneni au aprobat în cadrul ultimei şedinţe ordinare de Consiliu Local transferul autobuzului Mercedes cu 28+2 locuri de la Primăria din localitate către Şcoala Gimnazială „Leon Dănăilă”. Totodată s-a votat şi regulamentul privind modul de utilizare al autoturismului. Mihai Plugaru, referent-inspector în cadrul Primăriei, şi-a exprimat nemulţumirea faţă de discuţiile pe care le-au purtat în trecut consilierii despre consumul de carburant al ...  continuare »

Fara comentarii »

CS SĂNĂTATEA DARABANI-FLACĂRA 1907 FLĂMÂNZI 3-1 Vezi cine e oracolul din Darabani GALERIE FOTO

Duminica, 15 Martie, 2015

Gazdele iau cu asalt încă din start careul Flacărăi, dar Dumitru Grosu este surprins în ofsaid. De partea cealaltă, căpitanul Vlăduţ Dolhescu se împiedică, şi încearcă să obţină un fault, dar nu se alege cu cartonaş galben pentru simulare, pe care îl primeşte însă, Robert Gucianu mai târziu. Membrii galeriei dărăbănenilor erau convinşi că arbitrul Andrei Baciu este al 12-lea jucător al echipei din Flămânzi. Îi lipsea doar tricoul albastru. Grosu ...  continuare »

Fara comentarii »

LOVITURĂ pentru echipa de fotbal a oraşului. Unul dintre preşedinţi se retrage. „Am cheltuit o sumă de bani destul de consistentă şi mă aleg cu praful de pe tobă”

Duminica, 08 Februarie, 2015

Praf şi pulbere s-a ales de proiectul care ar fi trebuit să ducă echipa de fotbal a oraşului Darabani în eşalonul trei al fotbalului românesc. Co-preşedintele Dumitru Dănilă a anunţat în exclusivitate pentru Darabaneni.ro că se retrage de la CS Sănătatea Darabani şi nu mai doreşte să audă în viitor de o colaborare în fotbal cu reprezentanţii Primăriei. Dănilă (n.r. –DD-ul, aşa cum îi spun prietenii) nu renunţă la fotbal şi intenţionează să ...  continuare »

Fara comentarii »

Gerul a luat locul ninsorilor „Toate drumurile sunt practicabile” GALERIE FOTO

Marti, 30 Decembrie, 2014

„Toate drumurile sunt practicabile. Am avut probleme spre Eşanca, Lucoviţa şi pe str. Câmpeni, la Teioasa. Dacă nu interveneam noaptea trecută s-ar fi înfundat” ne-a comunicat Mihai Plugaru, şeful Protecţiei Civile din cadrul Primăriei Darabani. Autorităţile locale au intervenit la deszăpezirea drumurilor, începând de ieri, orele 19:00, iar astăzi, la prânz, utilajele Primăriei acţionau pe strada Şcolii, în apropierea Observatorului, unde vântul viscolea ...  continuare »

Fara comentarii »

Doi darabaneni vor sa fie vicepresedinti ai AJF Botosani „Talentul castiga meciuri, dar munca de echipa si inteligenta castiga campionate”

Vineri, 21 Noiembrie, 2014

Mihai Plugaru, care a fost în ultimii ani delegat şi director sportiv al echipei de fotbal a oraşului Darabani, şi Doru Gucianu, care antrenează pe AS 2000 Bucecea, şi-au depus candidaturile pentru conducerea Asociaţiei Judeţene de Fotbal (AJF), în speţă pentru cele două posturi de vicepreşedinte.   Plugaru a jucat fotbal peste 16 ani, evoluând pe postul de portar şi la divizionara C, Metalul Rădăuţi. ...  continuare »

Fara comentarii »

Pompierii voluntari darabaneni sunt din nou vicecampionii Moldovei FELICITA-I SI TU! FOTO

Sambata, 12 Iulie, 2014

Membrii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă (SVSU) Darabani recidivează şi s-au clasat din nou pe locul doi la Concursul Profesional pentru Situaţii de Urgenţă organizat în perioada 9-11 iulie la Vaslui, după ce au mai atins această performanţă în 2010. Competiţia a avut loc pe Stadionul Municipal din Vaslui. După ce au terminat pe locul patru la pista de îndemânare şi viteză, iar la ştafeta de 4x100m s-au clasat doar pe locul V, dăr ...  continuare »

Fara comentarii »

COD PORTOCALIU pe raul Prut. Viceprimar de Darabani: „Nu sunt probleme deosebite”

Vineri, 16 Mai, 2014

în creştere cu şapte cm faţă de orele 15:00. La această cotă nu există riscul ca gospodăriile cetăţenilor să fie inundate. Preşedinţii Comitetelor Locale pentru Situaţii de Urgenţă din localităţile aflate în amonte de acumularea Stânca-Costeşti au fost notificaţi să asigure permanenenţa la primării, să monitorizeze situaţia şi să se pregătească în vederea evacuării cetăţenilor care desfăşoară activităţi în lunca Prutului, precum şi ...  continuare »

Fara comentarii »

PROSPORT VF. CAMPULUI-CS DARABANI 1-2 Ziua Barbatului GALERIE FOTO

Duminica, 09 Martie, 2014

Frig năprasnic la Vf. Câmpului, nici câinele să nu-l dai afară... Aşa a gândit şi tuşierul Alexandru Murariu (foto), foarte îngăduitor cu patrupedul care survola terenul. Pentru încălzire, Andrei Palamariu înalţă o „lumânare” peste poarta lui Alexandru Sauciuc, Ovidiu Ştefănucă este luat cu fulgi cu tot de adversari, iar Florin Eşanu îl raşchetează pe Emil Diplas. Gazdele nu pierd timpul şi vedeta Ionuţ Matei execută foarte bine un corner (‘19), ...  continuare »

Fara comentarii »

„Lupta” PSD-PNL si pe terenul de fotbal? Soptica a intrat si el in „arena”

Sambata, 01 Martie, 2014

„Suntem peste tot..../Acasă, porţile ni se închid” este de jumătate de an refrenul echipei de liga a V-a, Sănătatea Darabani, care încearcă să dispute meciurile de pe teren propriu pe Stadionul Orăşenesc din Darabani. Joi, 27 februarie 2014, s-a consumat o nouă tentativă eşuată în acest sens, când proiectul de hotărâre al consilierului Dan Tîrniceru-Ifrim nu a fost introdus pe ordinea de zi a ultimei şedinţe ordinare de Consiliu Local. Deputatul Costel ...  continuare »

Fara comentarii »

Ziua Protectiei Civile din Romania „Un an...doar cu evenimente dorite”

Vineri, 28 Februarie, 2014

Numită şi „Arma vieţii”, având ca deviză motto-ul „Cu viaţa mea apăr viaţa”, Protecţia Civilă este o componentă a apărării naţionale, cuprinzând un complex de măsuri pentru ocrotirea populaţiei, a bunurilor materiale în caz de război, calamităţi sau catastrofe, asigurând condiţiile necesare supravieţuirii acestora. Astăzi, atribuţiile protecţiei civile sunt îndeplinite de către Inspectoratul General şi inspectoratele judeţene pentru situaţii ...  continuare »

Fara comentarii »

Drumarii se lupta inca cu nametii pe DN 29A. Se circula pe ruta Darabani-Dorohoi VEZI imagini ale cosmarului alb

Luni, 03 Februarie, 2014

Mihai Plugaru, şeful Protecţiei Civile din cadrul Primăriei Darabani a precizat că în urbea de pe malul Prutului se circulă în condiţii de iarnă. „S-a deszăpezit până ceva mai încolo de TransGhe, în Bajura se circulă pe vale, se poate ajunge până la magazine. Am trimis plugul, am deszăpezit în Lişmăniţa şi încercăm, poate, după amiază, să intrăm în Eşanca. Lucoviţa rămâne blocată, urmează ca mâine să intervenim acolo. În interiorul ...  continuare »

Fara comentarii »

VIDEO Viscolul face ravagii in judet! Prefectul a ajuns la Darabani. Vezi drumurile cu probleme

Sambata, 01 Februarie, 2014

În partea de N şi N-E a judeţului Botoşani, vântul suflă cu intensitate, ajungând la rafală la 50-55 km/h, viscolind zăpada. Astfel, pe drumurile care se află perpendicular pe direcţia vântului şi cele din debleu stratul de zăpadă depăşeşte pe unele tronsoane înălţimi de 50-55 cm. Pe mai multe sectoare de drum, printre care şi DN 29A, circulaţia este restricţionată din cauza zăpezii viscolite. Prefectul Costică Macaleţi a ajuns la Darabani în jurul ...  continuare »

Fara comentarii »

Directorul Drumurilor Judetene: „Se circula mai greu...Doar daca aveti o mare urgenta, plecati din Darabani”

Sambata, 01 Februarie, 2014

În prima zi a lunii februarie 2014, dărăbănenii se luptă cu viscolul şi nămeţii. Sorin Alin Clim, directorul Direcţiei Judeţene de Drumuri şi Poduri (DJDP) Botoşani a spus că la această oră nu sunt drumuri judeţene închise, dar recomandă cetăţenilor să-şi părăsească localităţile de domiciliu doar în situaţii de urgenţă. De asemenea, Lişmăniţa şi Eşanca sunt închise, iar Mihai Plugaru, şeful Protecţiei Civile din cadrul Primăriei Darabani, a ...  continuare »

Fara comentarii »

Cursuri suspendate cel putin in prima zi a saptamanii, se circula in conditii de iarna la Darabani FOTO

Duminica, 26 Ianuarie, 2014

„Am băgat plugurile pe arterele din toate cartierele începând de ieri (n.r.-25 ianuarie a.c.) la 9:00 şi am terminat astă noapte la 3:00. Începând de azi dimineaţă de la orele 5:00 am intervenit pe străzile din centrul oraşului şi am deszăpezit şi trotuarele din capătul oraşului până la Autogară, ţinând cont că e zi de duminică şi circulaţia este mai intensă. Se circulă în Lişmăniţa, Eşanca, Bajura, Teioasa. Puţin mai greu a fost pe o porţiune ...  continuare »

Fara comentarii »

In sfarsit, a venit iarna! Autoritatile locale sustin ca sunt pregatite GALERIE FOTO

Luni, 20 Ianuarie, 2014

În acest an iarna se instalează cu mare întârziere. Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare de cod galben, valabilă astăzi între orele 09:00-15:00 de precipitații și vânt pentru județele Suceava, Botoșani, Neamț și Iași. Potrivit comunicatului ANM, se vor semnala  precipitaţii predominant sub formă de ninsoare. Acestea vor fi în general slabe, dar asociate cu intensificări ale vântului de până la 40-50 km/h, spulberând trecător ...  continuare »

Fara comentarii »

Doi barbati cazuti intr-o fantana din Darabani au fost salvati GALERIE FOTO

Miercuri, 06 Noiembrie, 2013

În data de 6 noiembrie, în jurul amiezii, cei doi bărbaţi lucrau la contrucţia unei fântâni în Darabani. La un moment dat, bărbatul de 39 de ani a căzut în gol cca.16 metri. Colegul i-a sărit în ajutor şi a coborât în fântână. Cand au realizat că nu mai pot ieşi la suprafaţă, au cerut ajutor. La orele 12:38 s-a apelat numărul unic de urgenţă 112. La faţa locului s-au deplasat membrii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă (SVSU) şi cei din ...  continuare »

Fara comentarii »

Stadionul Orasenesc, „imbracat” in tricolor si cu tribuna „dinamovista” GALERIE FOTO

Vineri, 12 Iulie, 2013

Diriguitorii fotbalului dărăbănean vor să aducă Stadionul Orăşenesc „în rând cu lumea”, după ce baza sportivă de pe malul Prutului a reprezentat ani la rând un calvar pentru celelalte echipe din judeţ. Vasile Floria, preşedintele CS Darabani, a apelat în acest sens la mai mulţi sponsori locali, în condiţiile în care salariaţii Primăriei Darabani sunt în pericol să nu-şi mai primească salariile în perioada care urmează, şi este exclus să se mai ...  continuare »

Fara comentarii »

Pagina 1  2 
Poza saptamanii

Cine se trezește în Darabani mai devreme de 5:00, are parte de asemenea imagini spectaculoase pe cer.

Sondaj
Credeți că după alegerile de anul acesta, dărăbănenii vor trăi mai bine?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare