Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Mihaela Hunca
Un fost polițist candidează la Primăria Darabani ”Are energia necesară și curajul…”
Duminica, 05 Iulie, 2020”Îmi doresc un oraș curat, un pic de ordine în cadrul administrației publice, a Primăriei, mai bine trasate sarcinile. Unde este ordine este și disciplină, cetățeanului să i se acorde o mai mare atenție în rezolvarea problemelor” ne-a declarat Sandu Horodincu, în legătură cu planurile sale la Primăria Darabani. De asemenea, candidatul Pro România susține că este aproape de finalizarea unui memoriu adresat europarlamentarului Corina Crețu, pentru alocarea de ... continuare »
ZIUA NAŢIONALĂ A ROMÂNIEI „Suntem mândri că suntem români” GALERIE FOTO& VIDEO
Joi, 01 Decembrie, 2016Elevii dărăbăneni şi cadrele lor didactice au trăit româneşte ultima zi lucrătoare dinaintea mini-vacanţei de 1 Decembrie. Liceenii au servit fasole cu cârnaţi, au jucat Hora Unirii împreuncă cu profesorii lor şi au realizat tot felul de materiale legate de Ziua Naţională a României. Elevii Şcoalii Gimnaziale „Leon Dănăilă” împreună cu liceenii şi cei de la Clubul Copiilor Darabani au organizat apoi un spectacol la Casa de Cultură „Theodor ... continuare »
Centre de excelenţă inaugurate în prezenţa inspectorului şcolar general Huncă FOTO
Marti, 08 Noiembrie, 2016
Duminică, 6 noiembrie 2016, la Școala Gimnazială Leon Dănăilă a fost inaugurate cele două centre de excelență la limba și literatura română și la limba engleză. La festivitatea de deschidere au participat inspectorul școlar general Mihaela Huncă, vicepreședintele Consiliului Județean Botoșani Constantin Liviu-Toma, fostul primar Corneliu Aroașoaie, profesori, elevi și părinți. La acest eveniment nu a fost prezent nici un reprezentant al actualei ... continuare »
Cursuri suspendate cel putin in prima zi a saptamanii, se circula in conditii de iarna la Darabani FOTO
Duminica, 26 Ianuarie, 2014
„Am băgat plugurile pe arterele din toate cartierele începând de ieri (n.r.-25 ianuarie a.c.) la 9:00 şi am terminat astă noapte la 3:00. Începând de azi dimineaţă de la orele 5:00 am intervenit pe străzile din centrul oraşului şi am deszăpezit şi trotuarele din capătul oraşului până la Autogară, ţinând cont că e zi de duminică şi circulaţia este mai intensă. Se circulă în Lişmăniţa, Eşanca, Bajura, Teioasa. Puţin mai greu a fost pe o porţiune ... continuare »
Dărăbănenii se pot mândri cu încă un academician ”Gândul și sufletul meu se leagă…”