Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Mercedes cu acte false

Mercedes depistat în trafic cu ITP-ul…lipit cu scotch. Şoferul s-a ales cu dosar penal

Joi, 02 Februarie, 2017

În data de 31 ianuarie a.c., în jurul orei 23.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Darabani au oprit pentru control, în localitatea Oroftiana, judeţul Botoşani, un autoturism marca Mercedes Benz, înmatriculat în Italia. La volanul autoturismului se afla cetăţeanul român Corneliu B., de 21 de ani, domiciliat în judeţul Botoşani. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii de frontieră au constatat că pe certificatul de ...  continuare »

Fara comentarii »

Mercedes înmatriculat în Italia, depistat cu acte false la frontieră

Vineri, 29 Mai, 2015

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Rădăuţi-Prut au întocmit lucrare penală unui bărbat, cetăţean român, care a prezentat la controlul de frontieră documente false, pentru autoturismul pe care îl conducea. În data de 27 mai a.c., în jurul orelor 12:00, la P.T.F. Rădăuţi-Prut, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control pentru trecerea frontierei, pe sensul de intrare în ţară, cetăţe ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare