Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Memorandum Darabani 100
Reînfiinţarea Ateneului Darabani bate pasul pe loc ”Este o chestiune de incapacitate”
Marti, 06 Februarie, 2018
Proiectul de hotărâre nu a mai ajuns pe ordinea de zi a ședinței ordinare de Consiliu Local din luna ianuarie pentru că întâlnirea inițiatorilor Memorandumului Darabani 100 cu autoritățile locale a fost un fiasco total. ”Am fost nemulțumit pentru că am discutat în nenumărate rânduri cu reprezentanții Primăriei în cadrul unor întâlniri formale și informale în care le-am explicat care este procedura legală pentru înființarea unui așezământ cultural la ... continuare »
Memorandum pentru resuscitarea vieții culturale din Darabani VIDEO
Duminica, 31 Decembrie, 2017
Reprezentanții Asociației Nord au conceput un proiect cultural prezentat sub forma unui Memorandum Darabani 100, semnat de mai multe personalități locale, profesori, șefi de instituții, prin care autoritățile locale sunt invitate să se implice mai mult în dezvoltarea vieții culturale a orașului. Documentul nu este doar un apel general, ci vine cu o serie de soluții în acest sens și chiar propuneri pentru activități în contextul celebrării Centenarului Marii ... continuare »
Dărăbănenii se pot mândri cu încă un academician ”Gândul și sufletul meu se leagă…”