Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Mars pentru viata

Uniți pentru viață...

Sambata, 24 Martie, 2018

Zâmbetul acestor copii spune totul. (foto: R. N.)  continuare »

Fara comentarii »

100 de dărăbăneni au mărșăluit UNIȚI PENTRU VIAȚĂ GALERIE FOTO

Sambata, 24 Martie, 2018

Marșul pentru viață din acest an a fost organizat în 300 de localități din România și Republica Moldova, tema din acest an ”O lume pentru viață” devenind în anul centenarului, ”Uniți pentru viață”. Conform programului, la orele 14:00, participanții la marș au pornit de la Biserica Sf. Constantin și Elena ”înarmați” cu baloane tricolore și mesaje împotriva avortului, precum ”Fiecare copil merită o poveste”, ”Cu fiecare copil, un înger vine ...  continuare »

Fara comentarii »

Peste 100 de persoane au mărşăluit prin Darabani. „Bărbaţii adevăraţi aleg viaţa” GALERIE FOTO&VIDEO

Duminica, 26 Martie, 2017

Puţin după orele 14:00 tinerii, însoţiţi de un echipaj de jandarmi, au plecat de la Biserica Sf. Constantin şi Elena, au parcurs pietonalul de lângă parc, prin faţa Primăriei, au înconjurat Statuia Eroilor şi s-au oprit în final la Biserica Sf. Nicolae, unde cei prezenţi au dat citire mesajelor pe care le purtau: „Bărbaţii adevăraţi aleg viaţa”, „Cu fiecare copil, un înger vine în lume”, „Inima mea a început să bată la 16 zile de la concepţie” ...  continuare »

Fara comentarii »

Marş PENTRU VIAŢĂ la Darabani „Sunt născut în anul..., îţi mulţumesc mamă” GALERIE FOTO

Miercuri, 30 Martie, 2016

Marșul pentru viață a fost organizat pentru prima dată în anul 2011, la inițiativa Asociației Studenți pentru Viață. De atunci, evenimentul adună anual mii de enoriași, tineri, preoți care mărșăluiesc militând pentru familia tradițională și pentru dreptul la viață al copiilor nenăscuți. Evenimentul a avut loc în aproximativ 130 de localități din România și Republica Moldova. La Darabani, sâmbătă 26 martie s-au adunat mulţi tineri şi copii,  ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare