Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Marea Unire

Pe sacrificiul lor s-a realizat UNIREA. Documente inedite de acum 100 de ani FOTO

Joi, 29 Noiembrie, 2018

Noi, cei de astăzi, facem păcatul de a privi Primul Război Mondial doar din perspectiva Marii Uniri din 1918. Ne raportăm la acei ani și vorbim despre ei ca și cum totul era programat să aibă un final fericit. Trecem ușor peste sacrificiile enorme ale armatei și populației, peste suferință, pentru a sărbători. Uneori ne grăbim prea mult să închinăm paharul și uităm prea ușor de cuvioșie și de recunoștința pe care ar trebui să o avem față de cei care au ...  continuare »

Fara comentarii »

COMENTARIUL SĂPTĂMÂNII Explicaţi tinerilor de astăzi contextul Unirii!

Vineri, 02 Decembrie, 2016

Fără îndoială, 1 Decembrie este o zi importantă în istoria românilor. Adunarea de la Alba Iulia și decizia celor prezenți acolo de a vota unirea Transilvaniei, Banatului, Crișanei și Maramureșului cu România a fost încununarea unnui întreg proces început în 1859 cu unirea de sub Cuza Vodă și a continuat prin aducerea lui Carol I, declararea independenței în 1877, a regatului în 1881 și evident a sacrificiului depus de soldații români pe front. Dezbaterile ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare