Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

locuri de munca vacante

VEZI locurile de munca vacante din baza de date a AJOFM Botosani. Nici unul in Darabani

Sambata, 18 Ianuarie, 2014

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Botoşani a oferit mass-mediei oferta de locuri de muncă disponibilă la începutul acestei săptămâni, din 13 ianuarie 2014. Din păcate, şi de această dată, nu există nici un loc de muncă vacant în oraşul Darabani, în baza de date a AJOFM Botoşani. Este posibil ca primele locuri de muncă disponibile anul acesta pentru dărăbăneni în urbea de pe malul Prutului să apară în martie-aprilie, în ...  continuare »

Fara comentarii »

Pagina  1  2
Poza saptamanii

Copiii refugiaților ucraineni le-au oferit amintiri de neuitat celor care i-au găzduit la Păltiniș. De asemenea, părinții lor au lăsat un mesaj de mulțumire locuitorilor din cea mai nordică localitate din țară. Click pe fotomontaj pentru a viziona fotografiile separat

PS: Revenim curând cu un reportaj emoționant realizat în Nord.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare