Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

locuri de munca vacante

150 de locuri de muncă disponibile în Marea Britanie. VEZI în ce domenii

Joi, 12 Octombrie, 2017

Chiar și după Brexit, Marea Britanie caută să angajeze români. Companiile britanice sunt interesate de mână de lucru în industria cărnii. Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Botoșani a publicat în această săptămână condițiile și salarizarea pentru cele 150 de locuri de muncă unde cunoașterea limbii engleze reprezintă un atu, dar nu este o condiție obligatorie. (foto: facebook) VEZI AICI detaliile ofertei ...  continuare »

Fara comentarii »

789 locuri de munca vacante in Spatiul Economic European VEZI domeniile

Vineri, 21 Aprilie, 2017

Germania – 62 locuri de muncă: 4 betonist, 4 excavatorist, 4 montator izolații clădiri, 4 specialist sisteme de canalizare, 3 operator utilaje pentru construcții, 3 chef de partie, 3 inginer testare echipamente semiconductoare automate, 3 zidar, 2 commis de cuisine, 2 electrician în construcții, 2 electrician în construcții cabluri, 2 lucrător în construcții, 2 maistru construcții rețele de cabluri, 2 maistru hidroizolații clădiri, 2 maistru construcții de ...  continuare »

Fara comentarii »

COMUNICAT Muncitorii calificaţi în construcţii pot obţine contracte de muncă în Israel, prin ANOFM

Marti, 01 Martie, 2016

Cetăţenii români pot obţine locuri de muncă în construcţii, în Israel. Angajarea se face în baza Protocolului privind recrutarea muncitorilor români pentru lucrări temporare în domeniul construcţiilor în Statul Israel, încheiat la 24 iunie 2014 între Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice din România şi Ministerul Afacerilor Interne din Israel. Protocolul este pus în aplicare de Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de ...  continuare »

Fara comentarii »

Peste 2000 de locuri de muncă disponibile în străinătate. VEZI în ce domenii

Marti, 12 Ianuarie, 2016

Cele mai multe locuri de muncă sunt în Spania, pentru muncitorii necalificaţi în agricultură care pot câştiga 40 euro brut pe zi la cules de căpşuni. De asemenea, britanicii caută îngrijitori persoane pentru 7,20 lire pe oră, fiind disponibile în acest domeniu 200 de locuri. Danezii sunt interesaţi să angajeze 300 culegători de mazăre care ar urma să fie plătiţi cu 0,6 euro pe kg, iar angajatorii beneficiază şi de 12,5% bani de concediu. În fine, un ...  continuare »

Fara comentarii »

VEZI primele 148 de locuri de muncă vacante din 2016

Luni, 04 Ianuarie, 2016

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Botoşani a făcut publică situaţia locurilor de muncă vacante la data de 4.01.2016. De asemenea, în prima lună a noului an vor avea loc cursuri de calificare/iniţiere pentru cei care doresc să lucreze în comerţ, operatori calculatoare şi confecţioneri industriali. Dărăbănenii nu trebuie să-şi facă mari iluzii. Nici de această dată nu e nici un loc de muncă disponibil în zona ...  continuare »

Fara comentarii »

Peste 2000 de locuri de muncă vacante în 13 ţări europene. VEZI în ce domenii

Marti, 27 Octombrie, 2015

„Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona ofertele precum şi informaţii suplimentare cu privire la angajatori, domeniu de activitate , condiţii de ocupare a postulurilor, condiţii de muncă şi salarizare accesând portalul EURES naţional, www.eures.anofm.ro. Pentru informaţii suplimentare, solicitanţii de loc de muncă se pot prezenta la sediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Botoşani, unde consilierul EURES îi poate ...  continuare »

Fara comentarii »

550 de locuri de muncă disponibile săptămâna aceasta în judeţ

Miercuri, 23 Septembrie, 2015

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Botoşani a publicat la începutul acestei săptămâni lista locurilor de muncă vacante în judeţul Botoşani, 550 la număr. Din păcate, nici de această dată oraşul Darabani nu se regăseşte pe lista angajatorilor care cuprinde, în schimb, firme din Piriu Negru (comuna Mihăileni) sau Blândeşti. Cei interesaţi să consulte lista locurilor de muncă o pot face şi la punctul de lucru din Darabani ...  continuare »

Fara comentarii »

Peste 500 de locuri de muncă vacante săptămâna aceasta. VEZI în ce domenii

Miercuri, 02 Septembrie, 2015

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Botoşani a publicat săptămâna aceasta lista locurilor de muncă disponibile în judeţ. Botoşănenii pot opta pentru posturi de directori, ingineri, profesori, dar şi barmani, bucătari sau muncitori necalificaţi în industria confecţiilor, în total 514 posturi. VEZI AICI lista completă a locurilor de muncă Locurile de muncă vacante în ţară pot fi consultate la sediile agen ...  continuare »

Fara comentarii »

Botoşănenii calificaţi în construcţii pot câştiga bani frumoşi în Israel. VEZI condiţiile

Miercuri, 19 August, 2015

Cetăţenii români pot obţine locuri de muncă în construcţii, în Israel. Angajarea se face în baza Protocolului privind recrutarea muncitorilor români pentru lucrări temporare în domeniul construcţiilor în Statul Israel, încheiat la 24 iunie 2014 între Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice din România şi Ministerul Afacerilor Interne din Israel. Protocolul este pus în aplicare de Agenţia Naţională pen ...  continuare »

Fara comentarii »

760 locuri de muncă vacante în Spaţiul Economic European. VEZI domeniile

Sambata, 08 August, 2015

„Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona ofertele precum şi informaţii suplimentare cu privire la angajatori, domeniu de activitate , condiţii de ocupare a postulurilor, condiţii de muncă şi salarizare accesând portalul EURES naţional, www.eures.anofm.ro. Pentru informaţii suplimentare, solicitanţii de loc de muncă se pot prezenta la sediul agenţiei judeţene pentru ocuparea forţei de muncă de domiciliu sau reşedinţă, unde consilierul ...  continuare »

Fara comentarii »

VEZI lista locurilor de muncă vacante la început de iunie

Miercuri, 03 Iunie, 2015

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă a publicat 501 locuri disponibile pentru persoanele în căutarea unui loc de muncă. Angajatorii sunt interesaţi să angajeze săptămâna aceasta mai mulţi operatori confecţioneri, ospătari, casieri, infirmieri, agenţi de securitate, dar şi un inginer construcţii, unul automatist sau electonist. Locurile de muncă vacante din ţară pot fi consultate la sediul agenşiilor locale şi la sediul ...  continuare »

Fara comentarii »

MINUNE Au apărut patru locuri de muncă în Darabani! VEZI în ce domeniu

Miercuri, 21 Ianuarie, 2015

Lipsa locurilor de muncă este o „boală” acută a urbei de pe malul Prutului. Cel puţin în baza de date a Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Botoşani, locurile de muncă în Darabani au reprezentat în ultimii ani o raritate. Luna aceasta, SC Lacto Comintex SRL oferă dărăbănenilor 4 locuri de muncă. Societatea specializată în prelucrarea laptelui pune la dispoziţia celor în căutarea unui loc de muncă două posturi de magazioner, u ...  continuare »

Fara comentarii »

VEZI LISTA locurilor de muncă vacante în această săptămână în judeţ

Miercuri, 03 Decembrie, 2014

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Botoşani a publicat lista celor 142 de locuri de muncă disponibile în judeţ începând cu data de 2 decembrie 2014. Toate locurile de muncă vacante în ţară pot fi consultate la sediul agenţiilor locale şi la sediul punctelor de lucru din teritoriu, precum cel din Darabani, situat pe strada 1 Decembrie nr. 101 (în interiorul Pieţei). Click AICI pentru detalii privind locurile de muncă disponibile în ...  continuare »

Fara comentarii »

383 de locuri de munca oferite absolventilor la Bursa locurilor de munca de la Botosani VEZI lista lor

Joi, 25 Septembrie, 2014

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Botoşani organizează în 26 septembrie, la Sala Polivalentă „Elisabeta Lipă” din Botoşani Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi unde tinerilor li se pun la dispoziţie 383 de locuri de muncă, dintre care doar 16 pentru cei cu studii superioare. Pentru această acţiune s-au contactat peste  358 agenţi economici atât din mediul urban cât şi din mediul rural , care au pus la dispo ...  continuare »

Fara comentarii »

VEZI locurile de munca vacante in aceasta saptamana

Miercuri, 10 Septembrie, 2014

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă a publicat lista locurilor de muncă pe care angajatorii din judeţul Botoşani le pun la dispoziţie începând cu data de 8 septembrie. De asemenea, în această lună se organizează cursuri de calificare pentru meseriile de bucătar şi lucrător în comerţ. Locurile de muncă vacante în ţară pot fi consultate la sediile agenţiilor locale şi la sediul punctelor de lucru din teritoriu, precum ce ...  continuare »

Fara comentarii »

VEZI ultimele locuri de munca disponibile in Europa. Un bucatar poate castiga mai mult dacat un medic

Marti, 29 Iulie, 2014

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Botoşani a făcut publică lista ultimelor locuri de muncă puse la dispoziţie prin reţeaua EURES. Astfel, francezii doresc să angajeze viticultori, belgienii au nevoie de măcelari, iar nemţii de asistenţi medicali, bucătari, ospătari, recepţioneri, dar şi de specialişti IT. Dacă un medic oftalmolog sau un psihiatru ar putea primi în Irlanda 4000 de euro pe lună, un bucătar de preparate asiatice ...  continuare »

Fara comentarii »

138 de locuri de munca vacante in judetul Botosani. VEZI lista lor

Sambata, 26 Iulie, 2014

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă din Botoşani a publicat la începutul săptămânii în curs lista locurilor de muncă puse la dispoziţie de angajorii din judeţ. Se caută asistenţi medicali, secretari, agenţi de vânzări, secretari, infirmieri, confecţioneri, chiar şi un director producţie. Locurile de muncă disponibile în ţară pot fi consultate la sediul agenţiilor locale şi la punctele de lucru din teritoriu, precum cel din Dar ...  continuare »

Fara comentarii »

VEZI locurile de munca disponibile in judet si strainatate saptamana aceasta. Ungurii si francezii cauta viticultori, operatori prelucrarea carnii si tapiteri

Sambata, 21 Iunie, 2014

AJOFM Botoşani a publicat locurile de muncă puse la dispoziţie de angajatorii botoşăneni, începând din această săptămână, şi cele din reţeaua EURES oferite de firme din Franta şi Ungaria.   Meseriile cele mai căutate săptămâna aceasta în judeţ sunt cele de operator confecţioner, lucrător comercial, agent de securitate incintă şi cea de muncitor necalificat. Informaţii despre locurile de muncă vacante în ţară pot fi consultate la  ...  continuare »

Fara comentarii »

VEZI lista locurilor de munca vacante saptamana aceasta

Miercuri, 04 Iunie, 2014

Locurile de muncă vacante din ţară pot fi consultate la sediul agenţiilor locale precum şi la punctele de lucru din teritoriu, precum cel din Darabani. De asemenea, AJOFM Botoşani pune luna aceasta la dispoziţia celor interesaţi mai multe cursuri de calificare pentru meseriile de ospătari (chelneri), vânzători în unităţi de alimentaţie publică, operator confecţioner industrial şi dulgher-tâmplar-parchetar. Informaţii suplimentare se pot obţine de la centrul de ...  continuare »

Fara comentarii »

VEZI lista locurilor de munca declarate disponibile de AJOFM Botosani si programele de formare profesionala pentru care se organizeaza inscrieri

Marti, 18 Februarie, 2014

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Botoşani a dat publicităţii locurile de muncă vacante în data de 17.02.2014. Locurile de muncă disponibile în ţară pot fi consultate la sediile agenţiilor locale şi la punctele de lucru precum cel din Darabani, situat pe str. 1 Decembrie nr. 101. De asemenea, persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă pot opta în această săptămână pentru mai multe cursuri de calificare în meseriile de osp ...  continuare »

Fara comentarii »

Pagina 1  2 
Poza saptamanii

Cele mai frumoase colindătoare prezente la festivalul de datini și obiceiuri de iarnă de la Darabani, La mulți ani!

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare