Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

locuri de munca

1.884 locuri de muncă vacante în mai multe țări europene. Străinii caută muncitori în construcții, frizeri sau…ghizi caiac

Joi, 27 Decembrie, 2018

Germania – 363 locuri de muncă: fierar – betonist, constructor componente din beton, constructor structuri din beton armat, șofer de autobuz, șofer camion, electrician, commis de rang, commis de cuisine, manipulant bagaje, faianțar, tehnician electronică- sisteme de comutație și control, mecanic instalații sanitare, de încălzire și climatizare, instalator, tencuitor , lucrător în construcții din beton și beton armat, mecatronist vehicule, specialist CNC, zidar ...  continuare »

Fara comentarii »

Peste 2000 de locuri de muncă disponibile în străinătate. VEZI în ce domenii

Marti, 12 Ianuarie, 2016

Cele mai multe locuri de muncă sunt în Spania, pentru muncitorii necalificaţi în agricultură care pot câştiga 40 euro brut pe zi la cules de căpşuni. De asemenea, britanicii caută îngrijitori persoane pentru 7,20 lire pe oră, fiind disponibile în acest domeniu 200 de locuri. Danezii sunt interesaţi să angajeze 300 culegători de mazăre care ar urma să fie plătiţi cu 0,6 euro pe kg, iar angajatorii beneficiază şi de 12,5% bani de concediu. În fine, un ...  continuare »

Fara comentarii »

ANGAJĂM CONSULTANT VÂNZĂRI GSM

Sambata, 05 Decembrie, 2015

Ce căutăm la următorul Consultant de Vânzări GSM ? - Foarte bune abilităţi de ascultare şi comunicare; - Plăcere autentică de a înţelege nevoile clientului şi a-i propune cele mai potrivite soluţii; - Nevoia de a fi la curent cu ultimele noutăţi în tehnologie; - Minim studii liceale (studiile universitare finalizate reprezintă un avantaj); - Engleza nivel mediu; - Foarte bune abilităţi de lucru cu calculatorul (Outlook, MS Office). CV-urile se t ...  continuare »

Fara comentarii »

760 locuri de muncă vacante în Spaţiul Economic European. VEZI domeniile

Sambata, 08 August, 2015

„Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona ofertele precum şi informaţii suplimentare cu privire la angajatori, domeniu de activitate , condiţii de ocupare a postulurilor, condiţii de muncă şi salarizare accesând portalul EURES naţional, www.eures.anofm.ro. Pentru informaţii suplimentare, solicitanţii de loc de muncă se pot prezenta la sediul agenţiei judeţene pentru ocuparea forţei de muncă de domiciliu sau reşedinţă, unde consilierul ...  continuare »

Fara comentarii »

VEZI lista locurilor de muncă vacante la început de iunie

Miercuri, 03 Iunie, 2015

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă a publicat 501 locuri disponibile pentru persoanele în căutarea unui loc de muncă. Angajatorii sunt interesaţi să angajeze săptămâna aceasta mai mulţi operatori confecţioneri, ospătari, casieri, infirmieri, agenţi de securitate, dar şi un inginer construcţii, unul automatist sau electonist. Locurile de muncă vacante din ţară pot fi consultate la sediul agenşiilor locale şi la sediul ...  continuare »

Fara comentarii »

Peste 100 de locuri de muncă pentru sezonieri disponibile în Danemarca VEZI condiţiile

Miercuri, 11 Februarie, 2015

    Cazare: pentru culegătorii de căpşuni (angajator 1) sau zmeură, în rulote de 2 persoane/cameră, taxa de cazare = aproximativ 50 coroane daneze; pentru culegătorii de căpşuni (angajator 2), în clădire/camere, taxa de cazare = 8 euro/zi; pentru culegătorii de mazăre, în rulote cu dormitoare sau corturi aduse de lucrători, taxa de cazare = 5-8 euro/zi; se asigură spaţii pentru prepararea mâncării, Internet, wireless, duşuri, TV, maşini de ...  continuare »

Fara comentarii »

MINUNE Au apărut patru locuri de muncă în Darabani! VEZI în ce domeniu

Miercuri, 21 Ianuarie, 2015

Lipsa locurilor de muncă este o „boală” acută a urbei de pe malul Prutului. Cel puţin în baza de date a Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Botoşani, locurile de muncă în Darabani au reprezentat în ultimii ani o raritate. Luna aceasta, SC Lacto Comintex SRL oferă dărăbănenilor 4 locuri de muncă. Societatea specializată în prelucrarea laptelui pune la dispoziţia celor în căutarea unui loc de muncă două posturi de magazioner, u ...  continuare »

Fara comentarii »

Locuri de muncă în domeniul construcţiilor oferite de statul Israel

Miercuri, 14 Ianuarie, 2015

Angajarea se face în baza Protocolului privind recrutarea muncitorilor români pentru lucrări temporare în domeniul construcţiilor în Statul Israel, încheiat la 24 iunie 2014 între Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice din România şi Ministerul Afacerilor Interne din Israel, aprobat prin HG nr.958/2014 si publicat in MO nr.807/2014. Protocolul este pus în aplicare de Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă din ...  continuare »

Fara comentarii »

383 de locuri de munca oferite absolventilor la Bursa locurilor de munca de la Botosani VEZI lista lor

Joi, 25 Septembrie, 2014

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Botoşani organizează în 26 septembrie, la Sala Polivalentă „Elisabeta Lipă” din Botoşani Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi unde tinerilor li se pun la dispoziţie 383 de locuri de muncă, dintre care doar 16 pentru cei cu studii superioare. Pentru această acţiune s-au contactat peste  358 agenţi economici atât din mediul urban cât şi din mediul rural , care au pus la dispo ...  continuare »

Fara comentarii »

VEZI locurile de munca vacante in aceasta saptamana

Miercuri, 10 Septembrie, 2014

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă a publicat lista locurilor de muncă pe care angajatorii din judeţul Botoşani le pun la dispoziţie începând cu data de 8 septembrie. De asemenea, în această lună se organizează cursuri de calificare pentru meseriile de bucătar şi lucrător în comerţ. Locurile de muncă vacante în ţară pot fi consultate la sediile agenţiilor locale şi la sediul punctelor de lucru din teritoriu, precum ce ...  continuare »

Fara comentarii »

138 de locuri de munca vacante in judetul Botosani. VEZI lista lor

Sambata, 26 Iulie, 2014

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă din Botoşani a publicat la începutul săptămânii în curs lista locurilor de muncă puse la dispoziţie de angajorii din judeţ. Se caută asistenţi medicali, secretari, agenţi de vânzări, secretari, infirmieri, confecţioneri, chiar şi un director producţie. Locurile de muncă disponibile în ţară pot fi consultate la sediul agenţiilor locale şi la punctele de lucru din teritoriu, precum cel din Dar ...  continuare »

Fara comentarii »

VEZI lista locurilor de munca vacante saptamana aceasta

Miercuri, 04 Iunie, 2014

Locurile de muncă vacante din ţară pot fi consultate la sediul agenţiilor locale precum şi la punctele de lucru din teritoriu, precum cel din Darabani. De asemenea, AJOFM Botoşani pune luna aceasta la dispoziţia celor interesaţi mai multe cursuri de calificare pentru meseriile de ospătari (chelneri), vânzători în unităţi de alimentaţie publică, operator confecţioner industrial şi dulgher-tâmplar-parchetar. Informaţii suplimentare se pot obţine de la centrul de ...  continuare »

Fara comentarii »

VEZI locurile de munca vacante din baza de date a AJOFM Botosani. Nici unul in Darabani

Sambata, 18 Ianuarie, 2014

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Botoşani a oferit mass-mediei oferta de locuri de muncă disponibilă la începutul acestei săptămâni, din 13 ianuarie 2014. Din păcate, şi de această dată, nu există nici un loc de muncă vacant în oraşul Darabani, în baza de date a AJOFM Botoşani. Este posibil ca primele locuri de muncă disponibile anul acesta pentru dărăbăneni în urbea de pe malul Prutului să apară în martie-aprilie, în ...  continuare »

Fara comentarii »

Nemtii cauta barmani, ospatari, bucatari si supraveghetori de noapte. VEZI lista locurilor de munca

Joi, 09 Ianuarie, 2014

EURES Romania dispune de 80 de posturi pentru lucrătorii calificaţi în domeniul hotelier-gastronomic, care doresc să desfăşoare o activitate sezonieră în Germania, pentru care se va organiza selecţie la Bucureşti în data de 6 martie 2014. Compania germana Europa Park oferă locuri de muncă pentru următoarele meserii: barman (10 de posturi), ospătar/personal servire clienţi (20 de posturi), bucătar (40 de posturi) şi supraveghetor de noapte (10 posturi). ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Copiii refugiaților ucraineni le-au oferit amintiri de neuitat celor care i-au găzduit la Păltiniș. De asemenea, părinții lor au lăsat un mesaj de mulțumire locuitorilor din cea mai nordică localitate din țară. Click pe fotomontaj pentru a viziona fotografiile separat

 

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare