Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Liviu Hrimiuc

VICTOR PONTA 59%, KLAUS IOHANNIS 22% la Darabani. Ambele tabere nemultumite

Luni, 03 Noiembrie, 2014

Ponta a câştigat primul tur al alegerilor prezidenţiale în toate secţiile de pe raza oraşului Darabani, dar cele mai multe voturi (390) le-a obţinut la Secţia nr. 113 din cadrul Şcolii Gimnaziale „Leon Dănăilă”. Iohannis a primit cele mai multe voturi (159) la secţia de votare din cadrul Liceului „Dimitrie Cantemir”. Dacă la europarlamentare, liberalii s-au făcut de ruşine în Eşanca, primind doar 5 voturi, de data aceasta s-au ales cu 18 voturi în satul ...  continuare »

Fara comentarii »

Presedintele PNL Darabani a dat startul la prezidentiale, presedintele PSD doreste continuitate GALERIE FOTO

Duminica, 02 Noiembrie, 2014

Dărăbănenii nu s-au înghesuit de dimineață să-și aleagă președintele. Chiar și în secțiile care mereu s-au remarcat pentru prezența ridicată, precum cea din Bajura, de această dată au venit puțini alegători. La orele 10:00, cei mai mulți votanți erau la Secția 113 din incinta Școlii Generale „Leon Dănăilă”, unde 133 de persoane au trecut pe la urne. Printre secțiile cu participarea cea mai redusă sunt Secția nr. 117 din Bajura cu 76 de alegători ...  continuare »

Fara comentarii »

Spitalul din Darabani a primit 11 paturi moderne. VEZI cui i se datoreaza acest fapt FOTO

Sambata, 31 Mai, 2014

Spitalul din Darabani a primit vineri, 30 mai a.c., la prânz, 11 paturi moderne cu saltele din Olanda. La originea acestei donaţii se află deputatul Colegiului Darabani, Costel Şoptică, care paradoxal, a făcut acest gest după încheierea alegerilor, nu în campania electorală, aşa cum se obişnuieşte pe la noi.Secţia exterioară a Spitalului Judeţean Botoşani dispune în prezent de 20 de paturi (10 de Pediatrie şi 10 de Interne) finanţate de Casa de Asigurări de ...  continuare »

Fara comentarii »

Cad capetele unor liberali darabaneni, dupa alegerile europarlamentare „Nu au votat nici macar ei”

Vineri, 30 Mai, 2014

Rezultatele sub aşteptări obţinute de PNL Darabani la alegerile europarlamentare nu vor rămâne fără urmări. Deputatul Colegiului Darabani, Costel Şoptică, a precizat că în urma analizei scrutinului electoral recent încheiat se vor lua măsuri drastice. Scaunele unor consilieri locali dar şi a unor şefi de instituţii din Darabani sunt în pericol. Chiar şi în aceste condiţii, Şoptică îi acordă în continuare credit total preşedintelui PNL Darabani, Liviu ...  continuare »

Fara comentarii »

Aproximativ 20% dintre darabaneni au votat pana la orele 16:30. Seful liberalilor: „Vor fi surprize”

Duminica, 25 Mai, 2014

Cei mai harnici sunt locuitorii satelor arondate oraşului, Lişmăniţa şi Eşanca, unde s-au prezentat la urne până la orele 16:30, 112 din 544 alegători din Lişmăniţa reprezentând un procent de 20,5 %, respectiv 61 din 284 săteni din Eşanca, adică 21,5%. Bajura rămâne în coada listei în ce priveşte prezenţa la vot, doar 12% dintre bajureni prezentându-se la vot până la 16:00. La 12:15 s-a prezentat la Secţia 114 din cadrul Şcolii Gimnaziale „Leon ...  continuare »

Fara comentarii »

Tirniceru, „atac” la social-democrati, chiar si in lipsa: „...Din alea 3 gasti de la PNL, cati presedinti sunt?”

Duminica, 02 Martie, 2014

Tîrniceru a adus aminte de emisiunea de la TeleM în care primarul Corneliu Aroşoaie a fost invitat, consilierul independent afirmând că primarul s-a lăudat la televizor cu proiectul de asfaltare de la Darabani care „a început în 2007, trebuia finalizat în 2008, dar un fost deputat de Darabani a spus că va fi finalizat în 2012 ca să nu mai cheltuim alţi bani pentru campania electorală, ceea ce s-a realizat în 2013”. Tîrniceru l-a ironizat pe edilul şef al urbei ...  continuare »

Fara comentarii »

Primarul Corneliu Arosoaie la TeleM: „Cu liberalii darabaneni ma impac foarte bine...ei sunt 3 grupuri sau grupe”

Sambata, 22 Februarie, 2014

Moderatorul emisiunii, Val Guraliuc, l-a întrebat pe primarul social-democrat al oraşului Darabani cum se împacă cu PNL-iştii din localitate. Răspunsul a fost unul „marca Aroşoaie”: „Foarte bine, chiar dacă d-l Ţurcanu se supără că ne împăcăm bine, că d-lui are o politică aşa, care cred eu că nu dă prea bine pentru cetăţeni, pentru că încearcă să facă dezbinare chiar şi la Darabani. Dar eu am un alt stil, zic eu ca sunt puţin mai diplomat”. ...  continuare »

Fara comentarii »

Presedintele PNL Darabani, ales cu 96,5% din voturi. VEZI componenta Biroului Politic al liberalilor VIDEO

Duminica, 31 Martie, 2013

După ce 3 voturi au fost declarate nule, 82 dintre liberalii dărăbăneni au fost de acord ca omul de afaceri Liviu Hrimiuc să conducă destinele formaţiunii politice. Ultimii doi preşedinţi ai organizaţiei PNL Darabani au fost Florin Ignat şi Relu Cricleviţ. Înainte ca liberalii să voteze, Hrimiuc a ţinut celor prezenţi un scurt discurs. „Vă mulţumesc pentru cuvintele frumoase şi pentru sfaturile care mi le-aţi dat. Nu am prea multă activitate în acest partid ...  continuare »

Fara comentarii »

Schimbare de macaz in PNL Darabani. Liberalii au un nou sef! Se pregateste si un nou Birou Politic

Vineri, 08 Februarie, 2013

Conducerea PNL Botoşani a decis sâmbăta trecută să facă o mutare surpriză la şefia PNL Darabani, prin numirea omului de afaceri Liviu Hrimiuc. Capii liberalilor anunţă şi împrospătarea Biroului Politic din oraşul de pe malul Prutului. Discuţiile cu omul de afaceri dărăbănean s-au purtat mai mult la distanţă. „Nu vreau ca oamenii să trăiască cu impresia că am intrat în acest partid pe uşa din dos” a spus Hrimiuc (foto centru, în ...  continuare »

Fara comentarii »

Pagina  1   2  3
Poza saptamanii

Imagini de seară din Darabani în timpul pandemiei de coronavirus. Este trist Darabaniul fără dărăbăneni, dar aceasta este principala condiție ca să ne putem bucura, din nou, împreună cu cei dragi. Fiți responsabili, stați acasă! Click pe fotomontaj pentru a viziona integral imaginile

Sondaj
Sunteți de acord ca ședințele Consiliului Local Darabani să fie transmise live de către televiziunea locală sau online?

   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare