Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

litiaza urinara

SANATATE Apa trece, pietrele nu trebuie sa ramana!

Luni, 25 Februarie, 2013

În primul rând, cum se formează aceştia? Există mai mulţi factori de risc pentru formarea calculilor, şi anume: prezenţa unei cantităţi mari de săruri în urina (de calciu, acid uric, oxalaţi), scăderea în urină a substanţelor care în mod normal previn formarea calculilor (magneziu, citrat) sau prin scăderea cantităţii de urină (scăzând volumul de lichid , sărurile nu se vor dizolva complet ). În plus, dieta joacă un rol important în apariţia acestora; ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Cele mai frumoase colindătoare prezente la festivalul de datini și obiceiuri de iarnă de la Darabani, La mulți ani!

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare