Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Liceul Tehnologic „Nicolae Bălcescu” Flamanzi

292 de elevi ai Liceului „Dimitrie Cantemir”, beneficiari ai „Banilor de liceu”

Joi, 31 Octombrie, 2013

Dosarele elevilor a căror venit brut pe membru de familie este de cel mult 150 de lei s-au depus până în 1 octombrie a.c. Toţi cei 292 de elevi ai Liceului „Dimitrie Cantemir” care au depus documentaţia necesară pentru a fi incluşi în acest program naţional vor beneficia de „Bani de liceu”. În schimb, dacă ei vor acumula mai mult de 20 absenţe nemotivate în timpul anului şcolar, vor pierde aceşti bani. Elevii vor primi 180 de lei pe lună în perioada ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare