Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Liceul „Dimitrie Cantemir”

Elevii dărăbăneni aproape de un nou 10 la Bacalaureat. VEZI REZULTATELE LOR

Miercuri, 05 Iulie, 2017

La Liceul „Dimitrie Cantemir” din Darabani au susținut examenul maturității 161 de elevi, reușind să promoveze 108. Cea mai mare notă a fost 9,95, fiind obținută de eleva Andra Elisa Ceică, iar cea mai mică, dintre cele care au asigurat promovarea, a fost 6,03. Elevii care sunt nemulțumiți de note au dreptul să depună contestații în cursul zilei de astăzi, între orele 16.00-20.00. Acestea vor fi rezolvate în perioada 6-9 iulie, iar pe 10 iulie vor fi ...  continuare »

Fara comentarii »

Gest nobil din partea unor liceeni dărăbăneni de Paşte FOTO

Duminica, 16 Aprilie, 2017

Un grup de elevi ai Liceului “Dimitrie Cantemir” au demarat în Vinerea Mare o acţiune de binefacere pentru mai multe familii cu nevoi speciale din Darabani. Elevii clasei a IX-a B au decis ca în preajma Paștelui să doneze hăinuțe, jucării, alimente și dulciuri, copiilor unor familii nevoiaşe din Darabani şi Eșanca. Cadourile au fost transportate cu autoturismul personal al dirigintei clasei, Manuela Răileanu, şi maşina unui elev din ultimu ...  continuare »

Fara comentarii »

Bacalaureat-sesiunea de toamna, promovabilitate peste media pe tara la Darabani VEZI notele

Miercuri, 03 Septembrie, 2014

La nivelul judeţului Botoşani au susţinut probele sesiunii de toamnă 849 de candidaţi, dintre care 282 au fost declaraţi admişi. Cu acest procent de 33,2% la promovabilitate Botoşaniul se ridică mult deasupra mediei naţionale. La Liceul „Dimitrie Cantemir” din Darabani s-au înscris 55 de candidaţi pentru sesiunea de toamnă. Au obţinut medii peste 6, 13 elevi, adică 23,63%, cea mai mare medie fiind de 7,98. Dintre cei 55 de elevi înscrişi pe listele de ...  continuare »

Fara comentarii »

292 de elevi ai Liceului „Dimitrie Cantemir”, beneficiari ai „Banilor de liceu”

Joi, 31 Octombrie, 2013

Dosarele elevilor a căror venit brut pe membru de familie este de cel mult 150 de lei s-au depus până în 1 octombrie a.c. Toţi cei 292 de elevi ai Liceului „Dimitrie Cantemir” care au depus documentaţia necesară pentru a fi incluşi în acest program naţional vor beneficia de „Bani de liceu”. În schimb, dacă ei vor acumula mai mult de 20 absenţe nemotivate în timpul anului şcolar, vor pierde aceşti bani. Elevii vor primi 180 de lei pe lună în perioada ...  continuare »

Fara comentarii »

Darabaneanul de la Steaua: „Imi doresc sa fiu sanatos si sa prind lotul national de seniori”

Sambata, 07 Septembrie, 2013

CSA Steaua Bucureşti a realizat acum două sezoane cea mai ruşinoasă contraperformanţă din istorie, retrogradând pentru prima dată din Liga Naţională. Chiar dacă a avut oferte de la mai multe echipe din primul eşalon, Didi Hrimiuc nu a dorit să părăsească „corabia stelistă”. „Am fost un pic aşa, părăsiţi de toată lumea. Sponsorul, care anunţase iniţial că va băga 600.000 de euro în secţia de handbal s-a retras după jumătate de an. Au plecat ...  continuare »

Fara comentarii »

Doar 12 dintre elevii Liceului „Dimitrie Cantemir” au luat BAC-ul de toamna. VEZI notele

Luni, 02 Septembrie, 2013

81 dintre elevii Liceului „Dimitrie Cantemir” s-au înscris la sesiunea de toamnă a examenului de Bacalaureat, 22 dintre aceştia fiind din promoţiile anterioare. 16 dintre candidaţi nu s-au prezentat la cel puţin una dintre probele care au fost susţinute la Liceul „Regina Maria” din Dorohoi, în timp ce un elev a fost eliminat din examen şi acesta nu va avea dreptul să se înscrie la următoarele două sesiuni ale examenului maturităţii. În final, doar 12 vor fi ...  continuare »

Fara comentarii »

SUFLET PENTRU SUFLET alaturi de Monica GALERIE FOTO & VIDEO

Marti, 02 Aprilie, 2013

Sala Casei de Cultură „Theodor Balş” s-a umplut până la refuz în dimineaţa primei zile din săptămâna „Şcolii altfel”. Organizatorii au anticipat un flux foarte mare de spectatori, de aceea ziua de luni a fost rezervată elevilor Liceului „Dimitrie Cantemir”, în timp ce marţi, de la orele 10:00, este rândul colegilor lor de la Şcoala Gimnazială „Leon Dănăilă” să asiste la spectacolul de muzică şi dans oferit de  Clubul Copiilor din ...  continuare »

Fara comentarii »

Liceul „Dimitrie Cantemir” s-a inscris la Cupa Coca-Cola. VEZI lotul echipei de fotbal

Duminica, 27 Ianuarie, 2013

La începutul acestei săptămâni, echipa de fotbal a Liceului „Dimitrie Cantemir” din Darabani s-a înscris la turneul naţional de fotbal în sală Cupa Coca-Cola, competiţie organizată prin intermediul trustului media care editează Gazeta Sporturilor. Fluierul de start al întrecerii liceenilor, destinată atât băieţilor cât şi fetelor, se va da în 25 februarie, turneul având 3 faze: pe judeţ, regiune şi finală, iar numele câştigătorilor va fi cunoscut la ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare