Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Liceul „Dimitrie Cantemir” Darabani

Liceenii dărăbăneni ne-au făcut să zâmbim de Ziua Naţională GALERIE FOTO

Marti, 01 Decembrie, 2015

„Astăzi ne-au făcut ziua mai frumoasă cei care au acceptat să zâmbească de Ziua României, de ziua lor, mai ales că majoritatea au optat să ne alăturăm şi noi la poze. A fost minunat, iar oamenii s-au arătat receptivi şi entuziasmaţi de ceea ce am încercat să realizăm. Vremea nu prea a fost favorabilă pentru a ne desfăşura proiectul, de aceea ne cerem scuze că acţiunea noastră s-a desfăşurat doar până aproximativ la ora 14:30. Nu în ultimul rând, aş ...  continuare »

Fara comentarii »

PROIECT INTERNAŢIONAL cu participarea liceenilor dărăbăneni. „De 1 Decembrie, zâmbeşte!”

Sambata, 21 Noiembrie, 2015

《„De 1 Decembrie, zâmbește!” este un proiect internațional care are are ca scop să redea tuturor concetățenilor încrederea, mândria și bucuria de a fi români și de a le aminti despre importanța Unirii, importanța Zilei Naționale a României, și sacrificiile făcute de compatrioți în decursul istoriei pentru a ne ține uniți și puternici. Astfel, dorim să facem fotografii profesioniste oamenilor, alături de Tricolor și să vedem pe chipurile lor ...  continuare »

Fara comentarii »

Bacalaureat-sesiunea de toamna, promovabilitate peste media pe tara la Darabani VEZI notele

Miercuri, 03 Septembrie, 2014

La nivelul judeţului Botoşani au susţinut probele sesiunii de toamnă 849 de candidaţi, dintre care 282 au fost declaraţi admişi. Cu acest procent de 33,2% la promovabilitate Botoşaniul se ridică mult deasupra mediei naţionale. La Liceul „Dimitrie Cantemir” din Darabani s-au înscris 55 de candidaţi pentru sesiunea de toamnă. Au obţinut medii peste 6, 13 elevi, adică 23,63%, cea mai mare medie fiind de 7,98. Dintre cei 55 de elevi înscrişi pe listele de ...  continuare »

Fara comentarii »

ROCADA PNL-PSD la conducerea Liceului „Dimitrie Cantemir” Darabani

Vineri, 01 August, 2014

Astfel, liberalul Florin Ignat îi lasă locul de director plin social-democratului Alin Prisăcariu, care a ocupat până acum funcţia de director adjunct. Prisăcariu a mai ocupat funcţia de director plin al liceului dărăbănean în timpul guvernării PDL, ajungând apoi director adjunct când USL a preluat puterea. Alin Prisăcariu a spus că a aflat de această mutare, dar nu a dorit să facă mai multe comentarii legate de acest subiect, precizând că „este membru de ...  continuare »

Fara comentarii »

O ALTFEL DE CAMPANIE Un vot de incredere pentru tinerele talente „Cangurul de aur” FOTO

Sambata, 24 Mai, 2014

Există viaţă şi după campania electorală. După ce a trecut şi acest val, ne îndreptăm din nou atenţia spre ce ar trebui să ne intereseze cu adevărat: promovarea tinerelor talente de pe plaiurile dărăbănene. De această dată eroina noastră este Miruna Chirilă, adolescenta din Păltiniş care, la numai 14 ani, are deja vitrina plină de medalii şi diplome obţinute la concursurile şi olimpiadele şcolare. Profesorul de matematică Ionel Bichir o caracterizează ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare