Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

IPOTEZĂ FANTASTICĂ CS Sănătatea Darabani în DIVIZIA C din acest sezon?!Visul dărăbănenilor microbişti, acela de a-şi vedea echipa favorită evoluând în al treilea eşalon fotbalistic al ţării, este aproape de a se împlini chiar anul acesta. Profitând de degringolada din fotbalul românesc, CS Sănătatea Darabani ar putea fi primită în Liga a III-a, după forfait-ul altor echipe. În acest sens, dărăbănenii intenţionează să-şi întărească lotul cu fotbalişti precum Robert Grumezescu, Adrian Ghiorghiciuc sau Adrian Cososchi, dar şi cu 3 jucători din Republica Moldova, de la FC Edineţ.

Preşedintele Sănătăţii Darabani susţine că dărăbănenii au primit o invitaţie din partea departamentului Competiţii din cadrul FRF pentru a evolua în Liga a III-a, iar oficialii dărăbănenilor au înaintat o cerere şi documentaţia privind dotările bazei sportive din Darabani plus date despre asociaţia care finanţează fotbalul dărăbănean. Dumitru Dănilă recunoaşte că recomandarea a venit din partea nemţeanului Cristian Vornicu, membru în Comitetul Executiv al FRF, şeful futsalului din România. „Bănuiesc că am făcut o impresie foarte bună anul trecut la futsal, am organizat foarte bine, mai bine decât oraşele cu tradiţie, meciurile noastre” a declarat pentru Darabaneni.ro, Dumitru Dănilă. Oficiali din cadrul FRF ne-au transmis că încă nu se pot pronunţa în acest caz, prioritatea lor fiind acum organizarea ligii secunde.

Pe lista achiziţiilor dărăbănenilor se află Adrian Cososchi, Robert Grumezescu, Mihai Luca, „Iordi” Iordache, Adrian Ghiorghiciuc sau Răzvan Ionescu. De asemenea, atacantul Răzvan Cărăbuş a revenit după împrumutul la Luceafărul Mihai Eminescu. Contactat de Darabaneni.ro, Grumezescu a spus că se mai gândeşte deoarece ar avea mai multe oferte şi aşteaptă clarificarea situaţiei echipei sale actuale, SC Bacău.

„Cred că 90% răspunsul va fi afirmativ, dar dacă vom juca în Liga a IV-a, obiectivul nostru este câştigarea campionatului şi promovarea în Liga a III-a” a mai spus preşedintele Dănilă, care vrea să aducă de la Bistriţa 200 de scaune de pe stadionul defunctei Gloria, pentru a le monta în tribuna Stadionului Orăşenesc.

Dărăbănenii doresc să aibă o echipă „a nordului” care să fie susţinută şi de alte localităţi din nordul judeţului Botoşani, Costel Romanescu, primarul comunei Păltiniş, fiind edilul şef care şi-a dat deja acordul pentru susţinerea echipei dărăbănenilor. Pe banca tehnică a echipei va reveni cuplul de tehnicieni Victor Găluşcă-Radu Caşuba. „Până acum antrenamentele au fost abureală. Va fi din nou disciplină şi se vor crea premisele necesare performanţei” a precizat directorul tehnic al CS Sănătatea Darabani, Constantin Gheorghiţă. CS Sănătata Darabani, cu noile achiziţii, va disputa sâmbătă, un meci amical în Republica Moldova în compania divizionarei secunde FC Edineţ. 
Te-ar mai putea interesa si:  Dumitru DănilăCS Sanatatea DarabaniFC Edinet
12:30 am Vineri, 22 Iulie, 2016

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare