Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!

" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
karting
Elevii Clubului Copiilor Darabani, campioni la karting GALERIE FOTO
Vineri, 08 Iulie, 2016
„Mulțumim sponsorilor Tîrniceru-Ifrim Dan, Gheorghiciuc Ioan și Primăriei Orașului Darabani. Acum am karturi şi nu am teren. Am mai făcut eu ceva antrenament printre blocuri, dar acolo nu putem deranja. Toate speranţele mele se îndreaptă spre un teren pe care să-l putem amenaja la Şcoala Gimnazială „Leon Dănăilă”. Sper să ne ajute şi Primăria în acest sens” a declarat pentru Darabaneni.ro, Neculai Ilaş, maistru-instructor al Palatului Copiilor ... continuare »
Clubul Copiilor din Darabani premiat la Concursul naţional „Memorialul Codruţ Morar şi Jani Ferenc” FOTO
Vineri, 15 Mai, 2015
De câţiva ani, copiii din Darabani, coordonaţi de instructorul Neculai Ilaşi îi învaţă pe colegii lor din Târgu Secuiesc cum se scrie corect numele celui mai nordic oraş al României în plus faţă de lecţia de automobilism oferită, în condiţiile în care baza materială a secţiei de karting din oraşul de pe malul Prutului este una extrem de modestă. Cel mai bun exemplu este cel al lui Gabriel Scalcău, care a câştigat detaşat proba de 80 cmc karting viteză ... continuare »
Membrii Clubului Copiilor Darabani, pe podiumul Concursului National de Karting de la Targu-Secuiesc FOTO
Miercuri, 14 August, 2013

În perioada 28-30 iunie 2013, a avut loc a X-a ediţie a Concursului Naţional de Educaţie Rutieră şi Karting „Memorialul Codruţ Morar şi Jani Ferenc”, organizat de Inspectoratul Şcolar al Judeţului Covasna, Palatul Copiilor Sfântu Gheorghe, Clubul Copiilor Întorsura Buzăului şi C.S. Skat-Kart Târgu-Secuiesc. Competiţia s-a desfăşurat la Târgu-Secuiesc, jud. Covasna, şi i-a avut printre participanţi pe elevii dărăbăneni coordonaţi de instructorul Neculai ... continuare »

Dărăbănenii se pot mândri cu încă un academician ”Gândul și sufletul meu se leagă…”