Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Justin Parvu

Oameni si ingeri. LA MULTI ANI, LEON DANAILA!

Luni, 01 Iulie, 2013

imentele tragice din ultimele două săptămâni au îndoliat România şi ne-au reamintit ce înseamnă să fim oameni. Distanţa dintre oameni şi îngeri s-a micşorat considerabil. Drapelul naţional a fost sărbătorit şi apoi a fost coborât în bernă, dar mai important este să ridicăm cortina uitării. Astăzi, 1 iulie 2013, îl sărbătorim pe cel care foarte mulţi oameni îl consideră înger. Pentru că le-a dat viaţă a doua oară. Este vorba despre neurochirurgul ...  continuare »

Fara comentarii »

Potop de lume la inmormantarea marelui duhovnic Justin Parvu GALERIE FOTO & VIDEO

Joi, 20 Iunie, 2013

La orele 9:00, a început Sf. Liturghie oficiată de Înalt Preasfinţitul Teofan, Mitropolitul Moldovei şi Bucovinei, IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, PS Ioachim Băcăuanul, Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Romanului şi Bacăului, şi PS Longhin, Episcop de Bănceni. În tot acest timp, mii de credincioşi au trecut prin dreptul sicriului Părintelui Justin pentru a săruta mâna Arhimandritului şi Sfânta Evanghelie, ne-a informat portalul Doxologia. În seara zilei de ...  continuare »

Fara comentarii »

A murit Parintele Arhimandrit Justin Parvu, unul dintre cei mai mari duhovnici ai crestinilor ortodocsi

Luni, 17 Iunie, 2013

Justin Pârvu s-a născut în satul Petru Vodă din judeţul Neamţ la 10 februarie 1919, s-a închinoviat la Mănăstirea Durău în anul 1936, a participat ca preot militar pe Frontul de Răsărit în Al Doilea Război Mondial, apoi a fost întemniţat pentru legionarism între anii 1948-1964, iar între anii 1966-1975 a fost reprimit în monahism ca vieţuitor al Mănăstirii Secu (jud. Neamţ), iar între 1975-1991 ca vieţuitor al Mănăstirii Bistriţa (jud. Neamţ). În ...  continuare »

Fara comentarii »

5 darabaneni se roaga la Manastirea Petru Voda. Un „sfant al inchisorilor”, din Darabani! GALERIE FOTO & VIDEO

Sambata, 04 Mai, 2013

În caz că nu doriţi să staţi acasă la Sărbătorile Pascale, Darabaneni.ro vă recomandă un loc plin de pitoresc, credinţă şi linişte sufletească. Este vorba de Mănăstirea Petru Vodă, situată la aproximativ 150 de km de Darabani, unde în prezent slujesc cinci dărăbăneni: monahii Marchian şi Antonie, diaconul Haralambie şi ieromonahii Varsanufie şi Tihon. Stareţul Mănăstirii este Justin Pârvu. Ceea ce foarte puţini ştiu este faptul că slujitorii ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare