Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
juniori Sanatatea Darabani
Juniorii Sănătăţii vor evolua la Memorialul „Ion Bordeanu”. VEZI programul competiţiei
Duminica, 17 Ianuarie, 2016Copiii vor juca partide „fulger” de câte două reprize de 10 minute fiecare. Chestionat în privinţa şanselor pe care juniorii dărăbăneni le au la câştigarea acestui turneu, preşedintele Dumitru Dănilă (foto) a explicat: „Tot timpul am fost favoriţi. Depinde şi de copii, ei fiind foarte imprevizibili. La aceste turnee am fost tot timpul corecţi. Alţii au venit cu militari în termen. Respectăm competiţia”. Sănătatea Darabani are în prezent 3 grupe de ... continuare »
Cantonament la Vatra Dornei pentru juniorii Sănătăţii „Copiii au fost super” FOTO
Marti, 08 Septembrie, 2015Copiii antrenaţi de Victor Găluşcă şi Radu Caşuba au făcut în primele două zile şi câte trei antrenamente, apoi au continuat cu două antrenamente pe zi, iar sâmbătă au fost organizate meciuri de pregătire. O parte dintre elevi au achitat 500 de lei, restul cheltuielilor fiind asigurate de preşedintele AS Şcoala de fotbal „Caşuba şi Găluşcă”, Dumitru Dănilă. „Copiii au fost super. Trebuie să ai şi un pic de binevoinţă, că, în rest, se rezolvă ... continuare »
Dărăbănenii se pot mândri cu încă un academician ”Gândul și sufletul meu se leagă…”