Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Judecatoria Dorohoi

Hoti care au furat vite din Havarna, identificati dupa urmele de...balegar

Joi, 07 Noiembrie, 2013

La data de 07.11.2013, la orele 00:15, o patrulă din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi a depistat pe DJ 293, între localitățile George Enescu și Dorohoi, o autoutilitară condusă de D. Ion-Mirel de 43 ani din com. Mușenița, jud. Suceava, în care se mai aflau B. Andrei de 19 ani, B. Costică de 24 de ani și B. Liviu de 44 ani, toți din com. Bilca, jud. Suceava. În interiorul autovehiculului au fost găsite urme proaspete de bălegar de vacă, iar din cercetările ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Copiii refugiaților ucraineni le-au oferit amintiri de neuitat celor care i-au găzduit la Păltiniș. De asemenea, părinții lor au lăsat un mesaj de mulțumire locuitorilor din cea mai nordică localitate din țară. Click pe fotomontaj pentru a viziona fotografiile separat

PS: Revenim curând cu un reportaj emoționant realizat în Nord.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare