Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

jaf

Jaf ca-n filme la Market Central. Hoti cu cagule au furat bani si tigari, in valoare de 11.000 lei

Vineri, 25 Ianuarie, 2013

Spargerea a avut loc în 25 ianuarie, puţin după ora 2:00, hoţii ajungând la casa de marcat din Market Central după ce au forţat cu ranga uşa de serviciu din spatele magazinului. Infractorii au sustras bani şi mai multe cartuşe de ţigări, valoarea totală a prejudiciului fiind de 11.000 lei. În prezent poliţiştii fac cercetări pentru identificarea suspecţilor, după ce isprava hoţilor cu cagule de la Market Central a fost înregistrată de camerele de luat ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Copiii refugiaților ucraineni le-au oferit amintiri de neuitat celor care i-au găzduit la Păltiniș. De asemenea, părinții lor au lăsat un mesaj de mulțumire locuitorilor din cea mai nordică localitate din țară. Click pe fotomontaj pentru a viziona fotografiile separat

 

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare