Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Iveco Massif

Tanara insarcinata transportata la Salvare de politistii de frontiera darabaneni

Sambata, 19 Ianuarie, 2013

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Darabani au  transportat în siguranţă o tânără  însărcinată de la domiciliu până  la ambulanţă.   În data de 18 ianuarie, în jurul orelor 17:50, lucrătorii din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Darabani aflaţi într-o misiune cu autospeciala Iveco Massif, pe comunicaţia DJ 291 D, în localitatea de frontieră Bajura, au fost solicitaţi de către un ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Cele mai frumoase colindătoare prezente la festivalul de datini și obiceiuri de iarnă de la Darabani, La mulți ani!

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare