Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

ISU

Pompierii ne învaţă cum să ne apărăm de incendii

Luni, 08 Decembrie, 2014

În perioada 09-30.12.2014, inspectorii de prevenire vor organiza puncte mobile de informare în spaţii publice, locuri cu afluenţă mare de persoane, precum şi la locuinţele cetăţenilor din municipiile Botoşani şi Dorohoi, oraşele Săveni, Ştefăneşti, Flămânzi şi Darabani, comunele Albeşti, Todireni şi Băluşeni. Acţiunile de informare şi educare preventivă vor fi derulate împreună cu membrii Serviciilor Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă. ...  continuare »

Fara comentarii »

ISU pregateste autoritatile locale pentru situatiile de urgenta generate de seisme. Un bloc din Darabani va fi expertizat

Sambata, 16 Noiembrie, 2013

La mijlocul săptămânii a avut loc la sediul Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă „Nicolae Iorga” al judeţului Botoşani sesiunea de pregătire semestrială a membrilor şi consultanţilor Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă. La această acţiune coordonată de preşedintele CJSU Botoşani, prefectul Costică Macaleţi, au luat parte şi viceprimarul din Darabani, Relu Cricleviţ împreună cu arhitectul şef al oraşului, Gheorghe ...  continuare »

Fara comentarii »

Pompierii va avertizeaza: Atentie la depozitarea furajelor! 12 incendii in luna octombrie

Miercuri, 30 Octombrie, 2013

Incendiile de furaje reprezintă, în perioada septembrie-noiembrie, aproximativ 20% din numărul total de evenimente cu foc produse pe raza judeţului Botoşani. Numai în octombrie s-au produs 12 incendii la depozitele de furaje ale unor cetăţeni din Ştefăneşti, Şendriceni, Vlăsineşti, Vorniceni, Tudora, Rădăuţi Prut, Coţuşca, Manoleasa şi Prăjeni. Au fost afectate, în total, peste 300 de tone de furaje. Pagubele se ridică la aproximativ 45.000 lei. ...  continuare »

Fara comentarii »

Sfaturi ale Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta in lupta cu zapada si gerul

Duminica, 16 Decembrie, 2012

Având în vedere prognoza meteo pentru următoarele ore, recomandăm populaţiei să evite orice călătorie pe timp de viscol şi ninsoare puternică. Dacă, totuşi, deplasarea este necesară, informaţi-vă dacă pe traseul ales nu sunt drumuri blocate la numerele de telefon 0231/ 508.012 sau 0231/ 510.792 – pentru drumuri judeţene, şi 0231/ 508.012 şi 0231/516.524 – pentru drumuri naţionale. Asiguraţi-vă că sistemul de încălzire al autoturismului dumneavoastră ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Copiii refugiaților ucraineni le-au oferit amintiri de neuitat celor care i-au găzduit la Păltiniș. De asemenea, părinții lor au lăsat un mesaj de mulțumire locuitorilor din cea mai nordică localitate din țară. Click pe fotomontaj pentru a viziona fotografiile separat

 

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare