Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

ISU Botosani

Sfârşit tragic pentru un bătrân din Conceşti. A ars noaptea în casă

Vineri, 06 Februarie, 2015

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Nicolae Iorga” al Judeţului Botoşani a fost solicitat să intervină pentru stingerea incendiului la ora 00:28, de un localnic care a văzut casa în flăcări. La faţa locului s-au deplasat două echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Dorohoi, cu două autospeciale cu apă şi spumă, membrii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Darabani, cu o autospecială cu apă şi spumă, precum şi pompierii ...  continuare »

Fara comentarii »

Sfaturi de la pompieri pentru Sărbători de Iarnă fără incendii

Joi, 25 Decembrie, 2014

Botoşănenii care şi-au făcut cumpărăturile în supermarketurile şi pieţele din judeţ au fost învăţaţi de pompierii militari şi voluntari cum să prevină producerea unor situaţii de urgenţă acasă, dar şi la locul de muncă, în perioada premergătoare şi pe timpul Sărbătorilor de Iarnă. Recomandările preventive au ajuns şi la cetăţenii din mediul rural, care au fost vizitaţi de inspectorii de prevenire şi membrii Serviciilor Voluntare pentru ...  continuare »

Fara comentarii »

Pompierii ne învaţă cum să ne apărăm de incendii

Luni, 08 Decembrie, 2014

În perioada 09-30.12.2014, inspectorii de prevenire vor organiza puncte mobile de informare în spaţii publice, locuri cu afluenţă mare de persoane, precum şi la locuinţele cetăţenilor din municipiile Botoşani şi Dorohoi, oraşele Săveni, Ştefăneşti, Flămânzi şi Darabani, comunele Albeşti, Todireni şi Băluşeni. Acţiunile de informare şi educare preventivă vor fi derulate împreună cu membrii Serviciilor Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă. ...  continuare »

Fara comentarii »

CAMPIONI AM FOST, CAMPIONI VOM FI...Darabanenii au castigat din nou concursul judetean al pompierilor voluntari

Joi, 12 Iunie, 2014

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Nicolae Iorga” al Judeţului Botoşani a organizat joi, 12 iunie 2014, pe stadionul „Brazi” din municipiul Dorohoi, etapa judeţeană a concursurilor profesionale ale serviciilor voluntare şi private pentru situaţii de urgenţă, la finele căreia echipajul coordonat de Gheorghe Sîsîiac, şeful Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă (SVSU) Darabani, şi-a adjudecat locul I. Din lotul dărăbănenilor au făcut ...  continuare »

Fara comentarii »

SFATURI pentru un Paste fara incendii

Vineri, 18 Aprilie, 2014

Au fost verificate peste 60 de bisericii şi mănăstiri, fiind constatate abateri de la legislaţia în domeniul situaţiilor de urgenţă respectiv, neverificarea periodică a stingătoarelor din dotare prin firme specializate la expirarea perioadei de garanţie sau a instalaţiilor paratrăsnet, exploatarea instalaţiilor electrice cu defecţiuni sau improvizaţii, dotarea incompletă a panourilor de incendiu cu accesoriile p.s.i specifice (găleţi, lopeţi, târnacoape, ...  continuare »

Fara comentarii »

Codul galben a inchis 2 drumuri nationale, 10 judetene si 8 comunale FOTO

Sambata, 01 Februarie, 2014

    Potrivit atenţionării transmise de Administraţia Naţională de Meteorologie, astăzi, 1 februarie 2014, între orele 13:15 şi 16:00, judeţul Botoşani se afla sub incidenţa „Codului Galben” de viscol. Vântul are intensificări de 50 -60 km/h, favorizând formarea de suluri de zăpadă pe partea carosabilă. Aceeaşi sursă a transmis şi faptul că astăzi, Indicele de Răcire (IR) va atinge şi depăşi pragul critic ...  continuare »

Fara comentarii »

Sfaturi de la pompieri pentru un Craciun fericit

Vineri, 20 Decembrie, 2013

Pentru ca sfârşitul de an să fie unul fericit, vă rugăm să daţi dovadă de responsabilitate, înţelegere şi foarte mare atenţie. Vacanţa şi sărbătorile de iarnă trebuie să fie prilej de bucurie, iar amintirea acestor clipe să nu fie umbrită de tragedii, se arată într-un comunicat de presă al I.S.U. Botoşani. Pompierii vă recomandă: Ø   nu folosiţi pentru decorarea bradului de Crăciun lumânări, artificii, ...  continuare »

Fara comentarii »

ISU pregateste autoritatile locale pentru situatiile de urgenta generate de seisme. Un bloc din Darabani va fi expertizat

Sambata, 16 Noiembrie, 2013

La mijlocul săptămânii a avut loc la sediul Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă „Nicolae Iorga” al judeţului Botoşani sesiunea de pregătire semestrială a membrilor şi consultanţilor Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă. La această acţiune coordonată de preşedintele CJSU Botoşani, prefectul Costică Macaleţi, au luat parte şi viceprimarul din Darabani, Relu Cricleviţ împreună cu arhitectul şef al oraşului, Gheorghe ...  continuare »

Fara comentarii »

Gradinita nr. 2 din Darabani a castigat faza zonala a concursului „Micii pompieri” GALERIE FOTO

Sambata, 23 Martie, 2013

Concursul are un caracter educativ şi tehnico-aplicativ, în domeniul  apărării împotriva incendiilor, se adresează copiilor din învăţământul preşcolar şi are ca scop dezvoltarea capacităţii de înţelegere şi apreciere a pericolelor generate de situaţii de urgenţă şi cunoaşterea efectelor incendiilor asupra vieţii şi bunurilor  materiale. La această competiţiei, organizată de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Nicolae Iorga” al ...  continuare »

Fara comentarii »

COD PORTOCALIU de viscol si ninsori pentru judetul Botosani

Vineri, 22 Martie, 2013

De asemenea, recomandă cetăţenilor ca, în perioada în care se manifestă fenomenele meteo prognozate, să nu treacă prin dreptul clădirilor aflate în construcţie sau care prezintă elemente arhitectonice ce pot fi smulse de vânt, panourilor publicitare sau copacilor. Botoşănenii sunt sfătuiţi să nu-şi parcheze autovehiculele în astfel de zone şi să-şi închidă bine uşile, geamurile sau orificiile pentru ventilaţie de la locuinţele şi anexele gospodăreşti ...  continuare »

Fara comentarii »

Pagina  1  2
Poza saptamanii

Copiii refugiaților ucraineni le-au oferit amintiri de neuitat celor care i-au găzduit la Păltiniș. De asemenea, părinții lor au lăsat un mesaj de mulțumire locuitorilor din cea mai nordică localitate din țară. Click pe fotomontaj pentru a viziona fotografiile separat

PS: Revenim curând cu un reportaj emoționant realizat în Nord.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare