Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Ispas

ZILELE ORASULUI, din nou amanate. Corneliu Arosoaie: „Intai asfalt si apoi bal!”

Vineri, 05 Aprilie, 2013

„Iniţial am vrut să venim în faţa d-voastră cu Hotărâre de Consiliu Local ca Zilele oraşului să fie de Ispas. Am discutat cu colegii şi cu cei de la Compania Naţională de drumuri şi am spus că dacă noi ne apucăm şi facem până-n toamnă, ducem lucrarea asta, probabil vom amâna această sărbătoare pentru toamnă. Dacă nu, fac ca şi cu spitalul: Întâi asfalt şi apoi bal! Dacă ne ajută Dumnezeu să începem lucrările, trebuie să facem şanţ de o parte ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Viitorul Darabani a câștigat Cupa României din regiunea Nord-Est, dar marele învingător este delegatul echipei, Costel Nechifor, care, surprinzător, și-a făcut apariția la meci, direct de la București. Acesta a stat pe banca dărăbănenilor o bună parte din prima repriză a meciului

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare