Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

intoxicatia acuta cu etanol

VEZI sfaturile medicilor pentru masa de sarbatori. Ce, cat si cum sa mancam si sa bem?!

Joi, 26 Decembrie, 2013

Printre cele mai populare tradiţii de sărbători se numără masa tradiţională în familie. Aceasta este, de obicei, neobişnuit de îmbelşugată în comparaţie cu perioada anterioară, postul cu restricţii alimentare. Astfel, excesele de alimente dificil de digerat şi sărace în fibre alimentare, de dulciuri concentrate combinate cu consumul de alcool exagerat pot provoca probleme de sănătate, unele chiar foarte grave: indigestie, colică biliară, pancreatită ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Cele mai frumoase colindătoare prezente la festivalul de datini și obiceiuri de iarnă de la Darabani, La mulți ani!

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare