Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

internet

Copilul tău navighează în siguranţă pe internet? VEZI sfaturile oamenilor legii VIDEO

Duminica, 09 Aprilie, 2017

În zilele noastre, internetul a devenit parte integrantă a vieții, atât pentru oamenii maturi, cât și pentru copii, având în vedere faptul că acesta facilitează accesul la informații, la expuneri distractive și că ne oferă posibilitatea de a comunica instant cu diverse persoane, aflate în toate colțurile lumii. Internetul poate fi considerat cea mai mare democrație pentru că este mediul în care orice persoană se poate exprima liber, oricine poate expune un ...  continuare »

Fara comentarii »

Şi copilul tău navighează pe internet. VEZi sfaturile oamenilor legii pentru siguranţa sa

Vineri, 10 Iunie, 2016

În cadrul parteneriatului dintre Inspectoratul General al Poliţiei Române şi Organizaţia „Salvaţi Copiii”, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Botoşani deruleză activităţi în unităţile de învăţâmânt în domeniul siguranţei de Internet. Proiectul „Ora de net” presupune informarea elevilor de gimnaziu şi de liceu, cu privire la utilizarea în siguranţă a Internetului şi în special a site-urilor şi platformelor de sociali ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare