Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

International Candesti

LIGA A V-A CIRC LA CANDESTI Jucatori „pe fals”, fanfara si arbitri convocati de pe marginea terenului FOTO

Vineri, 02 Mai, 2014

Un nou episod de-a râsu-plânsu s-a consumat de 1 Mai muncitoresc în „Onoarea” botoşăneană. Sănătatea Darabani a pierdut la limită (scor 2-1) partida disputată la Internaţional Cândeşti care a folosit mai mulţi jucători „pe fals”. Partida a fost arbitrată de vestitul Vali Luca, care a convocat câte un reprezentant din fiecare tabără pentru a-i fi asistenţi. Tuşierul din Cândeşti a fost mai cu chef de ridicat steagul. Centralul a „amânat” ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Cele mai frumoase colindătoare prezente la festivalul de datini și obiceiuri de iarnă de la Darabani, La mulți ani!

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare