Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

insolatia

SANATATE Cum sa prevenim si sa tratam insolatia

Miercuri, 15 Mai, 2013

Întrucât vremea ne-a surprins anul acesta și a fost o trecere destul de bruscă de la temperaturile scăzute la cele ridicate, de vară, ar trebui să cunoaștem câteva noțiuni despre riscurile expunerii prelungite la soare. Simptomele și semnele apărute după o perioadă scurtă de timp de la expunere se reunesc sub denumirea de insolație. Aceasta este o afecțiune cu caracter acut, în care organismul nu mai este capabil să asigure termoreglarea, în condiţiile unor ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Cele mai frumoase colindătoare prezente la festivalul de datini și obiceiuri de iarnă de la Darabani, La mulți ani!

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare