Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

inselaciuni

Poliţiştii atrag atenţia asupra unui nou mod de operare în cazul înşelăciunilor

Marti, 15 Decembrie, 2015

„În cazul în care sunteţi contactat telefonic de astfel de persoane care se folosesc de numele unei instituţii a statului şi nu aţi putut verifica veridicitatea informaţiilor, POLIŢIA vă recomandă să nu acţionaţi imediat sub impactul emoţional cauzat de astfel de cazuri! În ipoteza existenţei unei astfel de situaţii, anunţaţi Poliţia la numărul de urgenţă 112 pentru a primi sprijin” se arată într-un comunicat emis de Inspectoratul de Poliţie al ...  continuare »

Fara comentarii »

Politistii atrag atentia asupra unui mod de operare in inselaciunile prin metoda „Accidentul”!

Sambata, 24 Mai, 2014

În ultima perioadă de timp, autorii înşelăciunilor şi-au diversificat modurile de operare, apărând noi modalităţi de săvârşire a acestui gen de infracţiuni. Metoda „Accidentul” este cel mai des folosită. De la începutul acestui an, 16 persoane au căzut victime ale acestui mod de operare, prejudiciile create fiind cuprinse între 1.000 lei şi 25.000 lei. Mai mult, în ultima perioadă de timp, pentru a evita orice contact cu potenţialele victime, escrocii ...  continuare »

Fara comentarii »

Oamenii legii ancheteaza o firma „specializata” in promovarea imaginii copiilor. VEZI sfaturile politistilor

Miercuri, 19 Martie, 2014

În fapt, reprezentanţii societăţii respective identifică, în locuri publice (pe stradă, în hipermarket-uri, etc.), minori însoţiţi de părinţi, prezentându-le acestora din urmă oferte atractive de promovare a imaginii copiilor lor, în vederea participării ulterioare la prezentări de modă, casting-uri pentru realizarea unor spot-uri publicitare etc. Pentru astfel de servicii, reprezentanţii societăţii solicită şi încasează sume de bani (în medie 65 lei) ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Tema celei de-a 8-a ediții a festivalului Zilele Nordului este cea a redefinirii continue.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare