Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

infectiile urinare

SANATATE Infectiile urinare, apanajul femeilor tinere

Joi, 03 Octombrie, 2013

Infecțiile tractului urinar pot fi clasificate în infecții de tract superior, care implică rinichii, și infecțiile de tract inferior, care afectează vezica urinară, uretra sau prostata. Cu toate acestea, în practică, diferențierea între localizări poate fi dificilă sau imposibilă. Mai mult decât atât, infecția adesea se deplasează dintr-o locație în alta. Majoritatea infecțiilor sunt determinate de bacterii din intestin (Escherichia coli), iar restul de ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Cine se trezește în Darabani mai devreme de 5:00, are parte de asemenea imagini spectaculoase pe cer.

Sondaj
Credeți că după alegerile de anul acesta, dărăbănenii vor trăi mai bine?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare