Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

indigestii

SANATATE Indigestiile v-au stricat sarbatorile? Sa petrecem sanatos!     

Sambata, 05 Ianuarie, 2013

Pe lângă momentele de neuitat petrecute alături de cei dragi la Sărbătorile de iarnă, în această perioadă sănătatea ar putea avea de suferit. Şi, de ce să nu recunoaştem, noi, românii, suntem un popor renumit pentru preparatele tradiţionale delicioase, dar deseori dificil digerabile, cu un conţinut scăzut în fibre alimentare, iar la acestea se adaugă consumul exagerat de dulciuri si alcool. Astfel, pot apărea indigestiile. Deşi perioada sărbătorilor se ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Cele mai frumoase colindătoare prezente la festivalul de datini și obiceiuri de iarnă de la Darabani, La mulți ani!

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare