Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Ilie Constandache

Ilie Constandache, laureatul Festivalului „Crizantema de Aur” FOTO & VIDEO

Duminica, 01 Noiembrie, 2015

Ajuns la a 48-a ediţie, Festivalul „Crizantema de Aur” s-a bucurat anul acesta de un succes imens, beneficiind poate de cel mai mare buget din istorie şi desfăşurându-se într-un cadru feeric pe scena Teatrului „Tony Bulandra” din Târgovişte. De-a lungul celor trei zile, cei prezenţi au luat parte la un maraton muzical şi nu numai, în pauzele recitalurilor având loc lansări de carte şi CD-uri. Spectacolul a fost prezentat de Miruna Ionescu, Silviu Biriş şi ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

La fiecare patru ani nu punem speranța în politicieni că le va fi mai bine copiilor noștri. Să fie zâmbetul acestui copil un semn bun, de data aceasta?

Sondaj
Cine doriți să fie viceprimar al orașului Darabani?

   
   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare