Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Horia Sima

Cine a fost dărăbăneanul Ilie Gârneaţă, unul dintre capii Mişcării Legionare

Duminica, 21 Februarie, 2016

În anii comunismului un fost învățător, cunoscut de cei mai mulți drept „Conu Jorj” era poate cel mai vizitat dărăbănean de către ofițerii de la Securitate. Aceștia veneau periodic și îl interogau, mai mult sau mai puțin prietenește, despre trecutul său interbelic. Gheorghe Gârneață avea la „dosar” o pată grea, care l-a făcut să fie ocolit de prieteni și privit cu suspiciune de către autorități. Chiar și în momentul decesului a fost condus pe ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Copiii refugiaților ucraineni le-au oferit amintiri de neuitat celor care i-au găzduit la Păltiniș. De asemenea, părinții lor au lăsat un mesaj de mulțumire locuitorilor din cea mai nordică localitate din țară. Click pe fotomontaj pentru a viziona fotografiile separat

 

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare