Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Gândul Mâţei a rupt mâţa în două la Zilele Nordului „Rădăcinile cresc mereu” FOTO & VIDEO

Trupa moldoveană Gândul Mâţei a realizat un spectacol fantastic în seara zilei de sâmbătă în Poiana Teioasa din Darabani. Pe scena Festivalului Zilele Nordului au mai urcat în ziua a treia Inside, Jazzybirds şi Basska. Ştefan Teişanu, directorul festivalului, le-a reamintit celor prezenţi principiul care stă la baza evenimentului pe care îl organizează anual, şi anume „rădăcinile cresc mereu”.

Experienţa şi-a spus cuvântul în cazul trupei Gândul Mâţei care s-a sincronizat perfect cu publicul aflat în seara zilei de sâmbătă în poiana de pe malul Prutului. Excelent spectacol de sunet şi lumini, moldovenii atingând şi coarda sensibilă a dărăbănenilor „robi la străini”, tinerii intrând şi în horă. Trupa de rock alternativ cu inserţiuni de folclor românesc şi care pune accent pe trompetă a supraaglomerat Poiana Teioasa, după ce a susţinut concerte la Sankt Petersburg, Moscova, Munchen sau București.În deschiderea moldovenilor, Ştefan Teişanu a ţinut un discurs impresionant legat de sloganul festivalului, „Rădăcinile cresc”. „Credinţa mea personală este că voi, cei care sunteţi aici în Poiană, mulţi dintre voi foarte tineri, aveţi cu ce vă mândri. Venim dintr-un Nord care e frumos prin oamenii săi, prin locurile sale. Credeţi-mă, cu cât mai departe veţi pleca, cu atât mai dor vă va fi, cu atât vă veţi da seama mai mult că rădăcinile cresc mereu…De fiecare dată când vă veţi aminti de casă vă veţi da seama de asta şi veţi dori să fiţi aici, să faceţi ceva pentru locurile de unde vă trageţi. Noi asta încercăm să facem, chiar dacă locuim departe şi venim aici în fiecare an, dorim să facem asta. O vom face în fiecare an de acum înainte cu ajutorul vostru, al celor din Darabani, Botoşani, Suceava, Iaşi, Cernăuţi şi Chişinău” a spus Teişanu. (L.B.)Click pe prima fotografie pentru a viziona mai multe imaginiTe-ar mai putea interesa si:  Stefan TeisanuZilele NorduluiGandul MateiInsideJazzybirdsBasska
1:30 am Luni, 10 August, 2015

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

La fiecare patru ani nu punem speranța în politicieni că le va fi mai bine copiilor noștri. Să fie zâmbetul acestui copil un semn bun, de data aceasta?

Sondaj
Sunteți de acord ca ședințele Consiliului Local Darabani să fie transmise live de către televiziunea locală sau online?

   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare