Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Performanță remarcabilă pentru profesorul dărăbănean Constantin GuceanuAstăzi, învățământul botoșănean datorează foarte mult câtorva dascăli originari din Darabani. Unii dintre ei, cum este cazul și profesorului Constantin Guceanu, aproape că au impus un monopol pe ideea de performanță.

Acum șase ani, scriam despre profesorul Constantin Guceanu că performanța este un stil de viață pentru el. Activitatea ulterioară a dânsului nu a făcut decât să confirme acest lucru. Rezultatele obținute de elevii săi vin să arate că zona de nord a Moldovei este încă plină de resurse, de voință și de pasiune. Toate acestea pot da rezultate atunci când sunt descoperite și cultivate de un dascăl care pune totul în slujba pregătirii discipolilor săi. În anii care au trecut de la interviul publicat pe Darabaneni.ro, profesorul Guceanu a adunat multe alte rezultate importante la olimpiade și concursuri școlare. Anul acesta, patru din cei cinci elevi care vor reprezenta județul Botoșani la Olimpiada Națională de Chimie sunt pregătiți de domnia sa. în plus este posibil ca și un al cincinlea elev să obțină calificarea în această fază a olimpiadei. Cei patru sunt:
- clasa a VIII-a, Perdeică Victor-Alexandru, Școala nr. 7 Botoșani
- clasa a IX-a, Buliga Cosmin-Andrei, Colegiul Naţional ”Mihai Eminescu” Botoșani
- clasa a XI-a, Murariu Dănuţ, Colegiul Naţional ”Mihai Eminescu” Botoșani
- clasa a XII-a, Ivan Cristian, Colegiul Naţional ”Mihai Eminescu” BotoșaniNumărul mare de elevi cu care profesorul Guceanu se prezintă la concursuri nu este o noutate. Anul trecut a avut șapte elevi la Olimpiada Națională de chimie, din care patru s-au clasat în primii 20. Rezultatele meritorii nu au venit doar dinspre olimpiade, elevii dânsului au obținut performanțe și la alte concursuri sau tabere de profil, care nu au avut însă ecoul meritat în presă. Presorul Guceanu are mare încredere în elevii săi și spune că indiferent ce s-a întâmpla, prezența acolo este o performanță în sine.

„Niciodată nu m-am dus ca să vin cu rezultate. Lucrurile sunt imprevizibile, sunt probe teoretice și practice, poți obține un rezultat bun la una și mai puțin la alta sau bune la amândouă. Eu sunt bucuros că cei calificați au confrmat rezultatele din anii din urmă. De exemplu Perdeică Victor-Alexandru s-a calificat cu 100 de puncte, maximum. Și sunt așteptări mari de la el, ca și de la ceilalți de altfel. Olimpiada se va desfășura pe 21-26 martie la Constanța. În ceea ce privește pregătirea, Inspectoratul Școlar are un parteneriat cu Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași prin care avem acces la laboratoarele Facultății de Chimie de acolo”, a declarat pentru Darabaneni.ro profesorul Constantin Guceanu. (A.D.A)

Te-ar mai putea interesa si:  Constantin GuceanuColegiul „Mihai Eminescu” Botosaniprof. GuceanuScoala Gimnaziala nr. 7Scoala nr. 7 Botosani
3:50 pm Sambata, 23 Februarie, 2019

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Viitorul Darabani a câștigat Cupa României din regiunea Nord-Est, dar marele învingător este delegatul echipei, Costel Nechifor, care, surprinzător, și-a făcut apariția la meci, direct de la București. Acesta a stat pe banca dărăbănenilor o bună parte din prima repriză a meciului

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare