Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

300 de torțe au luminat Darabaniul la sărbătoarea Micii Uniri GALERIE FOTO & VIDEO

Dărăbănenii au sărbătorit cum se cuvine 160 de ani de la Unirea Principatelor Române. După spectacolul susținut de copii și prestația Corului ”Dragoș Vodă” din Cernăuți, a urmat cel mai așteptat moment al zilei: retragerea cu torțe, la care au luat parte aproximativ 500 de persoane cu torțe și steaguri tricolore.

Tradiționalul concurs pe teme istorice a fost urmat la Casa de Cultură ”Theodor Balș” de un spectacol de muzică și dans al copiilor din Darabani coordonați de cadrele didactice Zîna Andronic, Lăcrămioara Jar și Mirel Dascălu, plus recitalul Corului ”Dragoș Vodă” din Cernăuți, coordonat de Dumitru Caulea cu extraordinara sa voce, care a ridicat sala în picioare și ne-a predat, încă o dată, o lecție de patriotism.Viceprimarul Alin Gîrbaci le-a înmânat diplome profesorilor coordonatori ai artiștilor mai mari sau mici care au urcat pe scena Casei de Cultură. Aleșii nu s-au înghesuit în sala de spectacole, ei fiind mai familiarizați cu cea de protocol unde au loc și unele ședințe de Consiliu Local. În schimb, densitatea politicienilor a crescut la retragerea cu torțe. Aproximativ 500 de persoane au mărșăluit cu 300 de torțe și steaguri tricolore, fiind însoțiți de fanfara Ansamblului „Stejărelul”. Polițiștii, jandarmii și pompierii au avut grijă de buna desfășurare a evenimentului. În final, cei prezenți au încins Hora Unirii în centrul orașului Darabani.

Click pe prima fotografie pentru a viziona aproximativ 60 de imagini
 Te-ar mai putea interesa si:  Mica Unire DarabaniMica Unire 2019
11:02 pm Vineri, 25 Ianuarie, 2019

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare