Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Orașul Darabani va avea 3 parcuri moderne VEZI proiectele lor

Primăria Darabani a obținut finanțarea unui proiect în valoare de peste 5 milioane lei, din care doar 102.471, 58 lei sunt bani de la bugetul local, restul fonduri europene, în vederea revitalizării spațiului urban al orașului. Contractul a fost semnat în 7 septembrie la Agenția pentru Dezvoltare Regională Nord-Est din Piatra Neamț.

Concret, 3 spații de 1283 mp, 4018 mp și 5009 mp de lângă Grădinița nr. 5, din apropierea Serviciului de Pompieri și un fost teren al Serelor vor fi transformate în terenuri de joacă și recreere. Vor fi aici mese de tenis, de șah, un teren de sport multifuncțional, un traseu tip aventura, dar și un amfiteatru pentru aproximativ 250 de persoane.

”Cu o suprafață de peste 10.000 mp, spațiile verzi nou create vor fi amenajate cu funcțiuni și dotări ce permit plimbările în aer liber, joaca, activități sportive și socializare: bănci, foișoare, spații de joacă pentru copii, mese pentru jocuri sportive și de societate. Astfel, membrii comunității de toate vârstele vor putea opta pentru variante diverse de facilități de recreere și petrecere a timpului liber accesibile inclusiv persoanelor cu dizabilități prin personalizarea dotărilor și facilităților: pante de teren cu o declivitate de până în 5%, diferențe mici de nivel la tranziția dintre finisaje (până în 2.5 cm), dale și benzi tactilo-vizuale” se precizează pe portalul inforegionordest.ro

”Ne-am gândit să facem un spațiu de joacă lângă Grădinița nr. 5 odată cu renovarea ei și un altul în apropierea blocurilor ANL, care sunt cam izolate și un parc în spatele serelor, în apropierea unui centru Spa care urmează să se contruiască acolo” a declarat pentru Darabaneni.ro, Liviu Hrimiuc, primarul orașului Darabani, care se afla săptămâna trecută la Ministerul Dezvoltării în vederea soluționării altor proiecte.

Perioada de implementare a proiectului este de 53 de luni, până în 30.09.2021.

Click pe prima fotografie pentru a vedea proiectele celor 3 parcuri
 11:47 am Luni, 17 Septembrie, 2018

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Viitorul Darabani a câștigat Cupa României din regiunea Nord-Est, dar marele învingător este delegatul echipei, Costel Nechifor, care, surprinzător, și-a făcut apariția la meci, direct de la București. Acesta a stat pe banca dărăbănenilor o bună parte din prima repriză a meciului

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare